UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN ŞENTÜRK, HAYATININ EN ZOR GÜNLERİNİ MERT DOĞAN’A ANLATTI!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Beyaz Tv’de ekranlara gelen “Mertçe Sohbetler” programında Mert Doğan’ın konuğu oldu. Şentürk, hayatının en zor dönemlerini anlattı.

METİN ŞENTÜRK, HAYATININ EN ZOR GÜNLERİNİ MERT DOĞAN’A ANLATTI!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Beyaz Tv’de Mert Doğan’ın sunumuyla ekranlara gelen “Mertçe Sohbetler”e konuk olarak çok özel açıklamalar yaptı.

HAYATININ EN ZOR DÖNEMİ

8 sene yatılı okulda okuyan ünlü sanatçı hayatının en zor dönemlerini şöyle anlattı: “Okula kabul edildiğimde çok mutlu olmuştum. Ama yatılı olduğunu ve orada kalacağımı anladığımda anneme öyle bir sarılmıştım ki, onun pardösüsünün düğmeleri elimde kalmıştı. Orada kalmak istemedim. Ama dönüp baktığımda şimdi geldiğim nokta o zor günlerin sayesinde.”

“GÖRÜP GÖRMEDİĞİM İLE İLGİLİ HERKES İSTEDİĞİNE İNANABİLİR”

3 yaşındayken masadan düşerek görme duyusunu kaybeden Metin Şentürk, bir gün tekrardan göreceğine dair hayal kurmadığını vurguladı. Gözlerinin gördüğü efsanesi ile ilgili olarak da “Herkes inanmak istediğine inansın. Bu konuda hiçbir zaman net bir şey söylemiyorum” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

“BİR ÇOCUĞU EVLAT EDİNEBİLİRİM”

Daha önce bir evlilik gerçekleştiren ünlü sanatçı, evlilik defterini bir daha açılmamak üzere kapattığını söyledi. “Evlilik konusunda başarısız oldum” diyen Metin Şentürk, çocuk sahibi olma konusunda ise konuyu düşündüğünü ve bir çocuğu evlat edinebileceğini açıkladı.

HAFTADA 5 KİLO YOĞURT!

Metin Şentürk, programda gençlik formülünü de verdi. Kendine iyi baktığını ifade eden ünlü sanatçı, haftada 4-5 kilo yoğurt yediğini belirtti. 30 yıldır her gün sauna ve buhar odasına girdiğini de sözlerine ekledi.

SUDA HIZ REKORU!

Hiçbir zaman çok güzel bir sesi olduğunu iddia etmediğini söyleyen Metin Şentürk, karakteristik ve buğulu bir sese sahip olduğunu ifade etti. Bugüne kadar ralli aracı ve jet-ski kullanan Metin Şentürk, bu kez de yüksek hızlarıyla bilinen off shore teknesi kullanarak yine bir ilke imza attı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETİN ŞENTÜRK  MERT DOĞAN