UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ: "DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH!"

Yılmaz Erdoğan "BKM Açıkhava'da 2017" etkinlikleri kapsamında, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Tiyatro oyunları ve sinema filmlerine tek kişilik gösterisini de ekledi.

İREM DERİCİ: "DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH!"

Uzun bir aradan sonra tiyatro seyircisiyle buluşan Yılmaz Erdoğan, “Münakaşa” adlı tek kişilik gösterisiyle Harbiye’de sevenleriyle buluştu. Erdoğan’ı izlemeye gelenler arasında şarkıcı İrem Derici’de vardı. Derici, “Eurovision’a ben katılmalıyım.” Diyerek iddialı olduğunu duyurdu.

Derici, “Yılmaz beyin zekasına, kalemine yıllardır hayranım. İlk defa böyle bir ortamda izleyeceğim çok heyecanlıyım.” dedi.

Ünlü sanatçı hastalığına dair “Çok koşturuyorum. Biz Dericiler olarak sıcak havaya pek gelemiyoruz tansiyon düşüklüğü, yorgunluk, uykusuzluk falan derken iki günlük bir hastanelik durumum oldu, iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum, düşmez kalkmaz bir Allah!” açıklamasını yaptı.

“Eğlenmene Bak” programının kısa sürmesi ile ilgili “Müthiş bir tecrübe oldu çok güzel bölümler çektik. Herkesin çok emeği var. Biz zaten 8 bölüm olarak anlaşmıştık. Mesleğim şarkıcılık, buna odaklandım ben sanatçı değilim.” dedi.

Derici iddialı olduğunu “Şu sıralar yeni şarkılar yapıyorum, çok pis iddialıyım en az altı tane hit şarkı var. Eylülde İtalya’ya klip çekimine gidiyoruz.” sözleriyle duyurdu.

O GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİREM DERİCİ  YILMAZ ERDOĞAN