UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN’IN İSYANI:“BENİM İÇİN KİKİRDEDİĞİNİZ GÜNLERE YAZIK!

Demet Akalın, UçanKuş TV’de, ucankus.com sitesinde ve UçanKuş’un sosyal medya hesaplarında “Demet Akalın zor günler yaşıyor, birileri zil takmış oynuyor!..” başlığıyla yer alan habere kinayeli bir yorum yaptı: “Can Tanrıyar ekibine teşekkürler kimin ne olduğunu eski yeni dost düşman anlaşıldı!! Oturup benim için kikirdediğiniz günlere yazık!”

DEMET AKALIN’IN İSYANI:“BENİM İÇİN KİKİRDEDİĞİNİZ GÜNLERE YAZIK!

Bu arada şok bir gelişme ortaya çıktı. Hacizcilerin kapısını kırarak girdikleri evin başkasına ait olduğu öğrenildi.

Demet Akalın hem isyan etti, hem teşekkür etti.

Akalın, UçanKuş TV, ucankus.com ve UçanKuş’un sosyal medya hesaplarında yer alan haberin altına kinayeli ama düşündüren bir yorum yazdı:

Can Tanrıyar ekibine teşekkürler kimin ne olduğunu eski yeni dost düşman anlaşıldı!! Oturup benim için kikirdediğiniz günlere yazık!”


Demet Akalın’ın özellikle de eski menajeri Haluk Şentürk’ün kendisi aleyhine yapılan avukat açıklamalarına son derece kırıldığı öğrenildi.

 

İŞTE DEMET AKALIN’A DOSTU DÜŞMANI GÖSTEREN HABER

 

GÜZEL AVUKATIN KİLİDİNİ KIRIP GİRDİĞİ EV DEMET AKALIN’IN DEĞİL, BAŞKASININ EVİ ÇIKTI!

Bu arada haciz olayıyla ilgili ilginç bir gelişme daha yaşandı.

Demet Akalın’ın Beykoz’daki evine icraya giden ve kameralara uzun uzun röportajlar veren güzel avukat hanımın “kilidi kırıp içeri girdik” dediği evin Demet Akalın’a değil başkasına ait olduğu ortaya çıktı.

Demet Akalın ve Okan Kurt’la ilgili açıklamalarıyla bir anda şöhret olan avukatın yanlışlıkla başkasına ait bir eve haciz işlemi yaptığı öğrenildi.

Bu gelişme sonrası hem evin gerçek sahibinin hem de yaptığı açıklamalar nedeniyle Okan Kurt ve Demet Akalın ikilisinin, güzel avukata dava açacakları söyleniyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13