UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NURGÜL YEŞİLÇAY, İLHAN ŞEŞEN VE ERKEK OLMANIN AVANTAJLARI

“Sıkıştığında çişini uygun yere yapmak” Erkek olmanın en güzel avantajlarından biridir.

NURGÜL YEŞİLÇAY, İLHAN ŞEŞEN VE ERKEK OLMANIN AVANTAJLARI

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan İlhan Şeşen, sokakta çişini yaparken görüntülenmiş ve bazı kesimlerce tepki toplamıştı.

Tepki gösterenler arasında ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’da vardı. Yeşilçay," Bu ne rezillik"  diyerek Şeşen’e Twitter hesabından tepkisini gösterdi.

Bir düşünün insan doğayla birlikte milyarlarca yıldır var olmuş ve yaşam döngüsü dönmeye devam ediyor. Bu sürede yarattığımız ahlak coğrafi olarak farklılık gösterip, birilerine anormal gelen birilerine normal geliyor.  İnsan biyolojisi bir yere kadar “o duruma” dayana biliyor. Bir yerden sonra insan ortaya salı veriyor.

ERKEK OLMANIN AVANTAJLARI

Kadın olmanın avantajları olduğu gibi, erkek olmanın da avantajları var. Ve bu avantaj fiziksel özelliklerden kaynaklanacağı gibi biyolojik özellikten de kaynaklanmakta. Bu duruma saygı duymak gerek.

Şehirleşme doğal alanı daralttığı gibi, şehir ahlakı da insanın doğal ahlakını dizginleyip, kalıp içerisine sokmaya çalışıyor-Nurgül Yeşilçay’ın yaptığı gibi-

Derken idrarın faydalarını merak ettim öne çıkan iki örneği sizinle paylaşmak istedim.

İdrar, aslında vücudumuzun kandan süzerek ürettiği son derece steril bir tuzlu sudur. Doğada üretilen hiçbir madde yararsız değildir. Şimdi söylemesi bile hoş olmayan duygular uyandırsa da tarihte ve günümüzde idrarın mucizevi faydalarından yararlanan insanlar var.

Örneğin Hindistan’da her sabah kendi idrarını içen keşişlerin hepsinin yüz yıldan fazla yaşıyor. Şaman şifacılar müzmin ağrılar çeken hastalara sırtlan idrarı içirirlerdi.

Nurgül Yeşilçay’ın, “Rezillik” diye tepki gösterdiği bu olay, aslında insanlığa söylenmiş. Ortada bir rezillik, ayıp ya da kötü bir durum yok. Fotoğrafta Bir insanın doğası gereği, çok sıkıştığı için çişini yapıyor. Bunda hiçbir şey yok. Hatta yukarıda belirttiğim gibi çişin faydaları saymakla da bitmez. Bir plastik atık ya da kimyasal bir atık değil. O yüzden neyi eleştirdiğinizi iyi düşünün.

İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13