UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“M. BAŞOĞLU'NUN ÖNCEKİ ALDATMASI AİLE İÇİNDE BASTIRILDI MI?"

Son günlerin skandal aldatması, Murat Başoğlu olayı ve bu olay karşısında eşi Hande Bermek’in yaptığı açıklamayı 'Magazin Gündemi' programında aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz'e sorduk.

“M. BAŞOĞLU'NUN ÖNCEKİ ALDATMASI AİLE İÇİNDE BASTIRILDI MI?"

Coşkundeniz, Bermek’in,"Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. İzin verirsen eğer ve hâlâ gerekliyse cevap vermem için biraz zamana ihtiyacım var" açıklamasını değerlendirdi.

Mehmet Coşkundeniz, Murat Başoğlu olayını yılın haberi olarak değerlendirip, “Açıklamaya bakarsak Hande Hanım, bu durumla ilk kez karşılaşmıyor olabilir.  Daha önce aldatılıp, bu aldatılmayı aile içerisinde halletmiş olabilirler.” Şeklinde konuştu.

Ayrıca Coşkundeniz,  son aldatma olayı ile ilgili, “Bu durum çok farklı, çünkü fotoğraflarla kanıtlanmış büyük bir olay.  Durum bu şekilde olduğu için aile içinde halletme gibi durumları yok. Bermek’in yaptığı açıklamada ise “Kıskanmadı” sonucu çıkaramayız. Aslında açıklamada kıskandığını  “Bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum” kısmında görebiliriz. Çift şuan magazincilerden kaçıp yurt dışına yerleşiyor, çünkü her görüldüklerinde bu olayla ilgili soru sorulacak” açıklamasında bulundu. 


İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13