UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEYNA TİLKİ MEVLÜT TEZEL'E BÜYÜK KONUŞTU!

Son şarkısı "Sen Olsan Bari" ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki bugün köşe yazarı Mevlüt Tezel'in kalemine takildı.

ALEYNA TİLKİ MEVLÜT TEZEL'E BÜYÜK KONUŞTU!

Tezel yazısında Tilki ile ilgili " Aleyna Tilki'nin 'Sen Olsan Bari' şarkısına çektiği klibin, dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Britney Spears'ın 1999'da 'Crazy', 2013'te ise 'Work B.tch' şarkılarına çekilen iki klibin neredeyse kopyası gibi durduğuna dair haberler çıkmıştı. Şimdi de şarkının Ed Sheeran'ın 'Shape of You' parçasına çok benzediği iddia ediliyor.

İddianın sahibi müzik konusunda ilgi çekici tespitleri olan, youTube'ta videoları çok izlenen Onur Güler. Güler, her iki şarkıyı da en ince ayrıntısına kadar karşılaştırmış. Şarkının düzenlemeleri birbirine çok benziyor, sözsüz dinlendiğinde melodiler de aynı. Vaktiniz olursa Güler'in yaptığı analizi izleyin derim." Şeklinde devam eden bir yazı. Yazını devamını merak edenler okuya bilirler

Sık sık Aleyna Tilkiy'i eleştiren Mevlüt Tezel'e bu kez Aleyna Tilki'den cevap gecikmedi.

Tilki, ise sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımla Tezel'in yazısına karşılık  “Neyin kafasındasınız? Türk şarkılarda bile 4 aynı akorla şarkı yapıyoruz yıllardır. Yurt dışında da aynı akorlarla milyonlarca şarkı söyleniyor! Müzik bu zaten toplasan kaç nota var? Pop müziği Türk yabancı fark etmez belli kalıplar ve formüller barındırır. Cahil cahil konuşmayın artık.” Cevabını verdi.

Bu durumdan bir sonuç çıkar mı?  İkili daha sonra nasıl açıklamalarda bulunur? merak konusu.

İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakuş351@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALEYNA TİLKİ  SEN OLSAN BARİ