UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HATİCE’YE SORU: MESAJLARI BASINA KİM SIZDIRDI?

Aylar önce ortaya atılan bir iddia magazin kulislerinde konuşulmuş, oradan da gazete manşetlerine taşınmıştı.

HATİCE’YE SORU: MESAJLARI BASINA KİM SIZDIRDI?

Söz konusu, olay Mustafa Erdoğan’ın türkücü Hatice ile mesajlaşmasıydı.

Yeni bir aşk mı başlıyor?” haberleriyle gündeme gelen bu olayın peşine Uçankuş ekibi düşmüş, konunun kahramanları Hatice ve Mustafa Erdoğan’la özel röportaj yaparak, tarafların konuya ilişkin açıklamalarını almıştı.

İkili, aşk dedikodularını yalanlarken, aralarında ki ilişkinin dostane bir seviyede olduğunu belirtmiş ve konuyu kapatmıştı.

Konu bugün yine gündeme geldi. Mustafa Erdoğan’ın, Hatice ile olan mesajlaşması deşifre oldu.

Mesajlardan çok bu mesajların nasıl deşifre olduğu üzerinde durulması gerekir.

Çünkü, mayıs ayında Hatice’nin yaptığı açıklama “Sadece arkadaşız zaten henüz bitmemiş bir ilişkim var. Her ne kadar bir küs bir barışıkta olsam ben duygusal bir insanım ve kalben bittiği anda bende bir ilişki bitiyor. Şuan küs dahi olsam bir ilişkim var henüz bitmedi.” şeklindeydi. Açıklama o kadar garip ki her sonuç çıkabilir bu açıklamadan.

Yine o dönem Esra Sönmezer,  Hatice’yi arayıp “Mustafa’yla baş başa yemek yemişsiniz” diye hesap sormuş. Hatice’de “Ona da söyledim, size de söylüyorum. Böyle bir aşk yok! Yüz yüze bile gelmedik. İkimizde güzel bir aileye sahibiz, bu ithamlar çok çirkin” açıklamasında bulunmuştu.

OLAYLARA GEL!

Bugün deşifre olan mesajlar ile ilgili Hatice’ye şunu sormak istiyorum: Mesajlar nasıl deşifre oldu?

İki kişinin arasında gerçekleşen bu sohbeti kim basına sızdırdı?

Mustafa Erdoğan’ın popüler olmak gibi bir derdi yok, madem “Biz Dostuz” açıklamasında bulundun, kimlerle paylaştın da mesajlar bu şekilde deşifre olup gündeme geldi.

Uzun zamandır ekranlarda görmüyoruz seni, bu vesileyle tekrar hatırlamış olduk. Ama bir açıklama yaparsan konuya ilişkin çok memnun oluruz. Kim sızdırdı da bu mesajlaşmayı basına konu yanlış anlaşıldı.


İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13