UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERHAT GÖÇER: "KULAĞIMA FISILDADIĞI NASİHATLERLE YÜRÜYORUM"

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesinin konuğu geçen gece Selçuk Ural oldu. En sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcıyı dinlemeye gelen Ferhat Göçer, “Selçuk Ural’ın izleyicisi olmak benim için bir onurdur.” dedi.

FERHAT GÖÇER: "KULAĞIMA FISILDADIĞI NASİHATLERLE YÜRÜYORUM"

Selçuk Ural en sevilen şarkılarını seslendirirken Ferhat Göçer’de dinleyenler arasındaydı.

Ferhat Göçer, ‘Ustalara Saygı’ gecesinde sahne alan Selçuk Ural için,  “Koşuşturmacanın içinden geldim. Selçuk Ural kırılmaması gereken bir insan, Kıbrıs’taydım araçtan indim ve koşa koşa geldim.” dedi.

Göçer, Ural’la tanışıklığını ise, “Selçuk Ural benim 20 yıldır tanıdığım bir insan. Türk Pop müziğinin önemli yapı taşlarından bir tanesi. Onunla çok uzun yıllardan beri tenis arkadaşlığımız var. Kulüpte günlerce çok güzel sohbetlerimiz oldu. Bu dönemde ondan çok şey öğrendim. Onun benim kulağıma fısıldadığı nasihatlerle birlikte yürümeye çalışıyorum. Selçuk Ural’ın izleyicisi olmak benim için büyük bir onur.” dedi.

Muhabirler, bu yoğun tempoda sizi tatilde de görüyoruz deyince Göçer, “Arada kaçıyorum ufak ufak, fırsat buldukça Bodrum’a çocuklarımın yanına gidiyorum ama bu sefer Selçuk abimin yanına geldim.” dedi.

Yeni klibiyle ilgili ise Göçer, “Bir Sezen Aksu şarkısı, keyifli oldu bende heyecanla bekliyorum.” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFERHAT GÖÇER