UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI DAHA FAZLA DAYANAMADI CİNSEL YÖNELİMİNİ AÇIKLADI!

Aaron Carter, “Uzun zamandır taşıdığım ve artık kurtulmak istediğim bir yük” diyerek sosyal medya üzerinden cinsel yönelimini açıkladı.

ÜNLÜ ŞARKICI DAHA FAZLA DAYANAMADI CİNSEL YÖNELİMİNİ AÇIKLADI!

ABD’li şarkıcı Aaron Carter, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla cinsel kimliğini açıkladı. 29 yaşındaki şarkıcı, yaptığı duygusal paylaşımda, biseksüel olduğunu duyurdu.

Carter, açıklamasına, “Bu benim için bir utanç değil, sadece uzun zamandır taşıdığım ve artık atmak istediğim bir ağırlık ve yük” sözleriyle başladı.

Carter mesajında, 13 yaşındayken cinsel yönelimini keşfettiğini, hem kadınlara hem de erkeklere ilgi duyduğunu anladığını belirtti.

Bu zamana kadar hep müziğine sığındığını söyleyen şarkıcı, cinsel kimliğini ilk kez hayranlarıyla paylaştı.

“Müzik her zaman bizi ve beni aşan bir şey oldu. Stüdyo her zaman benim güvenli cennetimdi” diyen Carter, “Nihai hedefim mutluluk. Hiçbir zaman bir hayal kırıklığı figürü olmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Carter’ın cesurca cinsel kimliğini açıkladığı tweet’i 12 saat içinde binden fazla defa paylaşıldı. Hayranları Carter’a sevgi ve destek mesajları yağdırdı.

90’lı yılların ünlü Backstreet Boys grubunun solisti Nick Carter’ın kardeşi olan Aaron Carter, 2000 yılında çıkardığı ‘I Want Candy’ şarkısıyla ünlendi.

Carter, Hollywood yıldızı Hillary Duff’la ilişki yaşamış, ayrılık sonrası, 2014 yılında eski sevgilisini tekrar geri kazanmak istediğini açıklamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAaron Carter  eşcinsellik