UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERTÇE SOHBETLER PROGRAMI'NDA "SİNAN AKÇIL'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR"

Beyaz Tv’de yayınlanan “Mertçe Sohbetler”in ilk konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Sinan Akçıl, yayında bombaları arka arkaya patlattı.

MERTÇE SOHBETLER PROGRAMI'NDA "SİNAN AKÇIL'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR"

SİNAN AKÇIL: 2 KEZ İMAM NİKAHI YAPTIM

Beyaz Tv’de yayınlanan “Mertçe Sohbetler”in ilk konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Sinan Akçıl, yayında bombaları arka arkaya patlattı.

“TARKAN’A AYRIMCILIK YAPILIYOR”

Sinan Akçıl, Tarkan’ın çok tartışılan son albümüne de değindi. Albümü tam olarak dinlemediğini söyledikten sonra, Megastar’a ayrımcılık yapıldığını ve bu durumun kendisi gibi genç sanatçıları üzdüğünü belirtti. Tarkan’ın hep aynı tarzda şarkılar yaptığını söyleyen Sinan Akçıl, ünlü sanatçıyı değişime açık olmamakla itham etti.

“HANDE İLE İLİŞKİMİZ MİLADINI DOLDURDU”

Sesi ile ilgili eleştirileri ise “Ben şarkılarımı iyi anlatan bir yorumcuyum” diyerek cevapladı. Programda kendisinden sanat dünyasındaki isimleri değerlendirmesi istendiğinde ise söze Işın Karaca’nın şarkı söyleme tarzını beğenmediğini söyleyerek başladı.

Bir dönem albüm çıkardığı ve arasının çok iyi olduğu Hande Yener’le küs olmadığını ifade eden Sinan Akçıl, şu anda eskisi kadar görüşmemelerinin nedeni olarak aralarındaki ilişkinin miadını doldurmasını gösterdi.

“3 KEZ EVLİLİK TEKLİF ETTİM, 2 İMAM NİKAHI YAPTIM”

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı Ebru Şallı ile bir araya gelmesinin mümkün olmadığını söyleyen Sinan Akçıl, Otilia ile mutlu bir beraberlik yaşadığını ifade etti. Sevgilisinin Romence Kuran okuduğunu ve Müslüman olmayı düşündüğünü belirtti.

Sinan Akçıl’ın en büyük bombası evlilikle ilgili oldu. Program sunucusu Mert Doğan’ın evlenmeyi düşünüp düşünmediği şeklindeki sorusuna “Hayatıma giren 3 kadına evlilik teklif ettim. Kabul ettiler. Ama iş resmiyete dökülmeden ayrıldık” diyerek izleyenleri şaşırttı. Ama arkasından yaptığı açıklamaysa programa damgasını vurdu. Ünlü müzisyen, bugüne kadar 2 kez imam nikahı yaptığını açıkladı.

Sinan Akçıl, gelecek projeleri arasında yurt dışında müzik yapmak ve tüm dünyanın tanıdığı bir şarkıcıya dönüşmek olduğunu belirtti. Ayrıca oyunculuk yapmayı ve siyasete girmeyi çok istediğini de sözlerine ekledi.

SİNEMA FİLMİ BAŞROL TEKLİFİNE "EVET" DEDİ...

Programın yapımcısı Mehmet Yıldırım'ın çekmeyi planladığı yeni sinema filmi için oyunculuk teklifine "Evet" diyen sanatçı, "Müzikteki iddiamı oyunculukta da kanıtlayacağımdan eminim. Oyunculuk benim için farklı bir deneyim olur başarılı olacağımı herkes görecek dedi."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl  MERTÇE SOHBETLER