UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O KADIN KONUŞTU: “BENİ DÜNYANIN EN KORKUNÇ KADINI İLAN ETTİLER!”

Angelina Jolie ile Brad Pitt ayrılığında üçüncü kişi olduğu iddiasıyla baş etmek zorunda kalan oyuncu Marion Cotillard, hakkında çıkan yasak aşk dedikodularıyla nasıl baş ettiğini anlattı.

O KADIN KONUŞTU: “BENİ DÜNYANIN EN KORKUNÇ KADINI İLAN ETTİLER!”

‘İsmail’in Hayaletleri’ adlı filmle sinema izleyicisi karşısına çıkan Fransız oyuncu Marion Cotillard, Brad Pitt-Angelina Jolie ayrılığında ‘yuva yıkan kadın’ olarak gösterilmesiyle ilgili konuştu.

Soruları yanıtlayan 41 yaşındaki oyuncu, ‘Brangelina’ çiftinin ayrılığında Brad Pitt’le yasak aşk yaşamasının etkili olduğu iddialarına, “Bir anda beni dünyanın en korkunç kadını ilan ettiler! Acıdım bu dedikoduyu çıkaranlara aslında” dedi.

“Çok çılgınca iddialardı” diyen Cotillard, “Hiç üstüme alınmadım çünkü hiçbir şekilde olayın bir parçası olmadım, benim hiç alakam yoktu” şeklinde konuştu.

Cotillard, üzüldüğü konunun, ayrılık aşamasındaki iki insanın çok zor zamanlar yaşaması olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Hakkımda çıkan dedikoduların hiçbir gerçeklik payı olmadığı için dert etmedim. Yorumlar korkunçlaştıkça bana daha komik gelmeye başladı. Hatta ilk çıktığımda kocamla ( Guillaume Canet) birlikte, bazı yazılanlara öylesine çok güldük ki gözlerimden yaş geldi. Öylesine abuk hikayeler uydurmuşlar ki pes doğrusu!” ifadesini kullandı.

Cotillar ayrıca, “İnsan bunları uyduranların hayat hikayelerini merak ediyor, neden böyle mantıksız şeylere kalkışıyorlar diye de merak ediyor. Böyle düşününce de sinirlenmiyorsun tabii ki. Aldırmamak ve gülüp geçmek gerek” dedi.

Brad Pitt’le yasak aşk yaşadığı iddiaları ayyuka çıkınca resmi açıklama yapmak zorunda kalan ünlü oyuncu, “Başta aldırmıyordum ama sonrasında tahammül edilemez seviyeye geldi. Evimin önünde paparazzi nöbet tutmaya başlayınca kocam, “Artık bu işi hallet, ben dayanamıyorum’ dedi. Sabrının sonuna gelmişti. Ben de Instagram hesabımdan dosdoğru açıkladım. Sonra da işimize baktık” şeklinde konuştu. Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13