UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KANAL D, PROBLEMLİ İREM DERİCİ’YE KAPININ YOLUNU GÖSTERDİ!..

İrem Derici, hep tartıştı, hep atıştı ama sonunda sert kayaya çarptı ve Kanal D program danışmanı Armağan Çağlayan’ın “Şöhret, tevazu yoksunları için şişen egolarının patlayacağı güne kadar süren kısa bir yolculuktur” açıklamasının ardından hakikaten de patladı!..

KANAL D, PROBLEMLİ İREM DERİCİ’YE KAPININ YOLUNU GÖSTERDİ!..

Son dönemde şarkılarından çok yarattığı problemlerle gündeme gelen İrem Derici, sonunda Kanal D’den kovuldu.

Herkese ağzına geldiğini söyleyen, sonrasında bunu da “Huyum böyle” diye kendini kamufle etmeye çalışan İrem Derici’nin tavırlarına Doğan Grubu “Yeter” dedi ve kapıyı gösterdi.

Aslında ilk çıkışında iyi şarkılar yakalayan ancak sonrasında bunu devam ettiremeyince, çevresindeki herkesle ağzı bozuk bir şekilde tartışmalara giren İrem Derici’nin bu duruma düşeceği program ratinglerinden belliydi.

Programda bir türlü dikiş tutturamadı ve izleyenlerin çoğu da “Kanal D, nasıl olur da bu kıza program yaptırır?..” yorumları yapmaya başladı.

Ancak sonunda olan oldu ve ve Kanal D program danışmanı Armağan Çağlayan, “Şöhret, tevazu yoksunları için şişen egolarının patlayacağı güne kadar süren kısa bir yolculuktur” diyerek İrem’i fena patlattı!..

Zaten programı da tutmayan İrem Derici, şımarıklık üstüne şımarıklık yapınca, ekranda yakalayabileceği tek fırsatı da böylece elinden kaçırmış oldu.

ARTO, İREM DERİCİ’DEN BİLET PARASINI İSTEDİ!

Bu arada komik bir durum daha oldu.

Kanal D’den kovulan İrem Derici, “Hastayım” bahanesi yapmış, ancak sonra Bodrum’da ortaya çıkmıştı.

Bu arada kanaldan da kovulduğu için alelacele hareket ederken programına davet ettiği şarkıcı Arto’yu unutmuştu.

Boş yere İstanbul’a gelen Arto da, Twitter hesabından “İrem Derici çekim için geldiğim business uçak gidiş geliş paramı öderse sevinirim. Sağlık problemleri olup beach beach koşturan saygısız arkadaş” diye yazdı!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERirem derici  ARMAĞAN ÇAĞLAYAN  ARTO