UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ACI HABERİ ÇOCUKLARINDAN ALAN BABA, MAHKEMEYE BAŞVURDU!

Antalya’da annelerinin başka bir adamla mesajlaşmalarına tesadüfen şahit olan iki kardeş, telefona yükledikleri casus programıyla iz sürüp annelerinin başka bir adamla aşk yaşadığını ortaya çıkardı. Dedektif kardeşler durumu babalarına anlattı, baba ise gördükleri karşısında şok olup boşanma davası açtı.

ACI HABERİ ÇOCUKLARINDAN ALAN BABA, MAHKEMEYE BAŞVURDU!

Antalya’nın Kaş ilçesinde film gibi bir olay yaşandı. Kalkan Mahallesi’ndeki bir okulda hademelik yapan 2 çocuk annesi C. K. (31), iddialara göre evlenmeden önceki sevgilisi O. K. ile 2015 yılında telefon üzerinden görüşmeye başladı. Yine iddialara göre bu kişiyle çalıştığı okulda buluşan ve soranlara ‘kardeşim’ diye tanıtan C. K. Kaş, Finike ve Fethiye ilçelerine O. K. ile birlikte giderek 2 yıl boyunca eski sevgilisiyle birlikte oldu. Durumdan habersiz olan C. K.’nın kocası R. K. ise eşinin yaşadığı iddia edilen ilişkiyi, 2 çocuğu sayesinde öğrendi.

Annesinin bozulan telefonunu eşine sürpriz yapmaları için çocuklarına veren R. K., telefonun açılmasıyla birlikte hayatının en kötü anını yaşadı. Annesinin yeni tamirden gelen telefonunun internetini kitap okumak için açan çocuklar, gördükleri mesaj sonrası telefona yükledikleri casus programıyla iz sürdü. Annelerinin başka bir adamla resim ve mesaj paylaşmaya devam ettiğini gören çocuklar durumu babalarına anlattı, baba ise gördükleri karşısında şok olup boşanma davası açtı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaldatma