UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ BESTEKAR APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI!

Bodrum'da yazlığı bulunan bestekar ve sanatçı Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça, rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ÜNLÜ BESTEKAR APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI!

Son iki yıldır Turgutreis Mahallesi'ndeki yazlığında yaşayan bestekar 91 yaşındaki Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça, dün akşam rahatsızlandı. Eşi Ayten Yavaşça tarafından çağrılan ambulansla Alaeddin Yavaşça, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirilen Yavaşça'nın yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği çektiği öğrenildi.

Alâeddin Yavaşça’nın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Yavaşça’nın eşi Ayten Yavaşça, "Solunum ve tansiyonunda olan problemler nedeniyle dün akşam geldik. Tedavilere çok iyi yanıt verdi. Şu anda morali de sağlığı da çok iyi. Sevenleri merak etmesin, endişe edecek bir durum yok. Doktorlarımız 2-3 gün hastanede kalmasını önerdi, biz de kabul ettik. Şu anda iyi, dinleniyor" dedi.

Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça son olarak 18 Eylül 2016'da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen Alâeddin Yavaşça Özel Konserinde sahne almıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALAEDDİN YAVAŞÇA