UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O SES TÜRKİYE'NİN JÜRİ ÜYELİĞİNDEN HANGİ ÜNLÜ İSİM AYRILDI?

Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki jüri üyeleri kimler olacak. Acun Ilıcalı'nın "Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır" açıklamasından sonra Sibel Can, yeni sezonda olmayacağını duyurdu.

O SES TÜRKİYE'NİN JÜRİ ÜYELİĞİNDEN HANGİ ÜNLÜ İSİM AYRILDI?

Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşler jüri koltuğuna oturmuştu. Sibel Can ise yayınladığı basın açıklaması ile bu sezon yarışmada olmayacağını duyurdu.

Can, “2016-2017 sezonunda TV8 ekranlarında Türkiye’nin en güzel seslerinin seçildiği O Ses Türkiye programının jürilerinden biri olma heyecanını bana yaşatan, başta sevgili Acun Ilıcalı olmak üzere; tüm jüri üyesi dostlarım Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan’a, Tarık Sezer ve muhteşem orkestrasına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yeni yayın döneminde programa dahil olması için görüşülen tüm Türkiye’nin hepimizin Yıldız’ı çok sevdiğim Yıldız Tilbe’ye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde, “Yıldız Tilbe’yi ‘O Ses Türkiye’ye yakıştırıyorum. Çok değerli bir sanatçı, renk katacaktır” açıklaması yapan Ilıcalı, bu kez Yıldız Tilbe ile görüşmelere başladığını sosyal medyadan duyurdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİBEL CAN  O SES TÜRKİYE