UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERVE BOLUĞUR - MURAT DALKILIÇ EVLİLİĞİNDE ÜZÜCÜ GELİŞME!

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ayrılık iddialarını sürekli inkar etse de güzel oyuncudan şok bir hamle geldi. Boluğur, önceki gün tek başına yaşamak için Etiler’de kiralık daire baktı.

MERVE BOLUĞUR - MURAT DALKILIÇ EVLİLİĞİNDE ÜZÜCÜ GELİŞME!

Takvim'de yer alan özel habere göre bundan 2 yıl önce yani 2015 Ağustos'unda nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'ın sevenleri bu habere çok üzülecek... Ünlü çift, bir süredir haklarında çıkan "Boşanıyorlar" haberlerini ısrarla yalanladı. Ancak bu son gelişme, genç çiftin evliliğinin üzerinde dolaşan kara bulutların kanıtıydı. Eşi Murat Dalkılıç'ın yaz başından beri Bodrum'da olmasına rağmen Ege'nin tatil cennetine sadece 1 kez giden güzel oyuncunun, İstanbul'da kaldığı süre boyunca ev baktığı ortaya çıktı.

BÜTÇESİ 3 BİN DOLAR...

Eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki evden bir süre önce ayrıldığı konuşulan Merve Boluğur, 2 ayrı emlakçıya "Bana Etiler'den güzel bir daire bulun" talimatı verdi. Yeni kiralayacağı dairenin 3 oda 1 salon olmasını isteyen Merve Boluğur'un yeni evinde tek başına kalmak için hazırlık yaptığı da ortaya çıktı. Kiralayacağı daire için 3 bin dolar yani yaklaşık 11 bin TL bütçe ayıran güzel oyuncunun bu yeni hamlesi ise "Merve Boluğur, Murat'tan boşanmak için çok yakında mahkemeye başvuracak" dedikodularını iyice alevlendirdi. Bu arada ünlü çiftin yakın çevresi ise birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin 'kıskançlık ve Dalkılıç'ın konserleri nedeniyle sürekli şehir dışına gitmesi yüzünden' sık sık kavga ettiğini öne sürdü.

DEPRESYON STYLE

Güzel oyuncunun, önceki gün kendisiyle özdeşleşen upuzun ve simsiyah saçlarını kestirip boyatması "Merve de her kadın gibi depresyona girince saçlarıyla oynadı" dedirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat dalkılıç  merve boluğur