UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2 AYLIK HAMİLE KADINA BUNU YAŞATACAK NE YAPTINIZ?

İstanbul’da 3 aylık yeni evli Sinan Aktaş (26) isimli genç, eşiyle girdiği tartışmada kalbine saplanan bıçakla hayatını kaybetti. Aktaş'ın 21 yaşındaki eşi İlknur Aktaş cinayet zanlısı olarak emniyette verdiği ifadede bıçağı kocasının kendi kendisine sapladığını ifade etti. 3 aylık evli 2 aylık hamile genç kadın cinayet zanlısı olarak adliyeye sevk edildi.

2 AYLIK HAMİLE KADINA BUNU YAŞATACAK NE YAPTINIZ?

Esenyurt, Pınar Mahallesi, 1479 sokak üzerinde bulunan evde önceki akşam meydana gelen olayda  bir emlak şirketinde çalışan 26 yaşındaki Sinan Aktaş, iş dönüşü evde henüz daha 3 aylık eşiyle tartışma yaşadı. Tartışma sırasından göğsüne bıçak saplanan Aktaş 21 yaşındaki eşi İlknur Aktaş tarafından çağrılan ambulansla yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamayan Sinan Aktaş hayatını kaybederken, olayın polise bildirilmesi üzerine cinayet ekipleri, Aktaş’ın eşi İlknur Aktaş’ı cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.

KISKANÇLIK TARTIŞMASI

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alınan ve ağlayarak ifade veren genç kadın, kocasını kendisinin öldürmediğini ifade edip, gündüz saatlerinde annesiyle hastaneye kontrole gittiğini belirterek “Eşim akşam bunun için çok kızdı. Bana “bensiz nasıl gidersin” diyerek kızdı, bağırdı ve tokat attı. Sonra eline bıçağı aldı. Kendine zarar verecekti. Bende  kendisine zarar vermesin diye elini tutmaya çalıştım. Tutamayınca bıçak kendisine saplandı “ dedi.

TUTUKLANDI

Kocasının kanlar içinde yere yığılmasının ardından hemen ambulans çağırdığını ifade eden genç kadının “Henüz 3 ay olmuştu evleneli. Ben yapmadım. Eşimi ben öldürmedim” dediği öğrenilirken, olayda kullanılan bıçağa incelenmek üzere el konuldu. Olay yeri ve Parmak İzi İnceleme Şube'de incelemeye alınan bıçak ile Sinan Aktaş’dan alınacak parmak izinden olayın seyrinin belirleneceği öğrenildi.  Adli Tıp tarafından yapılacak incelemede Aktaş'ın eğer tutmuşsa, bıçağı tutma şeklinden olayın çözüleceği öğrenilirken . Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan İlknur Aktaş emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Bakırköy cezaevine kondu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinnet