UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK! GAME OF THRONES’UN YENİ BÖLÜMLERİ YİNE Mİ SIZDI?

Game of Thrones'un 7. sezonu son derece sağlam ilerlerken yine devreye hackerlar girdi ve 4. bölümü erkenden yayınladılar.

ŞOK! GAME OF THRONES’UN YENİ BÖLÜMLERİ YİNE Mİ SIZDI?

Geçtiğimiz gün HBO’nun hacklendiğini ve Game of Thrones'un 4. bölüm senaryosunun sızdırıldığını söylemiştik. Bugün ise beklenen haber geldi ve normalde pazarı pazartesiye bağlayan gece yayınlanması gereken 4. bölüm, Reddit’te düşük kalitede yayınlandı.

 KAÇ BÖLÜM OLDUĞU BİLİNMİYOR

Hack olayını yapan kişiler, HBO’nun sonunun geldiğini söylemişlerdi. Hack olayı ile birlikte yaklaşık 1.5 TB’lık veriyi çalan hırsızlar, son derece kalitesiz bir görüntüyle bölümü Reddit üzerinden yayınladılar. Hackerların elinde kaç bölüm olduğu veya “kaç dizi” daha olduğu bilinmiyor.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

Bu olay HBO’nun başına ilk kez gelmiyor. Game of Thrones’un 5. sezonunda ilk 4 bölümü çalarak yayınlayan hackerlar, HBO’ya büyük darbe vurmuşlardı.

Hackerlar tarafından çalınan bu projeler belki şu anda farkında olmasak da gelecekte Game of Thrones gibi dizilerin çıkmasını engelleyebilir. Ciddi paralar yatırılarak devasa prodüksiyonlarla ortaya çıkan Game of Thrones ve türevi diziler, bu tarz insanların verdiği zararlardan dolayı daha az çıkacak veya hiç çıkmayacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGame of Thrones