UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜÇLÜ ETKİLİ ENERJİLERİ BARINDIRAN BİR AĞUSTOS BİZLERİ KARŞILADI

Kova ve Aslan burçlarında gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları ile fazlası ile güçlü etkili enerjileri barındıran bir AĞUSTOS bizleri karşıladı. Astroloji de Ay ve Güneş tutulmaları asırlardır önemle izlenmiş ve kayıt altına alınmıştır.

GÜÇLÜ ETKİLİ ENERJİLERİ BARINDIRAN BİR AĞUSTOS BİZLERİ KARŞILADI

 Bu tutulmaların birey ve toplumsal olarak bize en önemli mesajı daha iyi bir insan olmak için kendimize öz eleştiride bulunmalı alışkanlıklarımız bağımlılıklarımız ve benimsediğimiz çocuk çağlarımızdan gelen çaresizlik düşüncelerimizden öz güvensizliklerimizden uzaklaşmamız gereken enerjiler ile karşı karşıyayız.

Güneş tutulması: Ay, Güneş ile Dünya’nın arasına geldiği zaman ve Güneş’in ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeniay’dır. Güneş tutulmaları kişilerle birlikte geniş kitleler üzerinde de etkili olur, Güneş’in tutulma esnasında bizlere yansıyan hayat enerjisi zayıflar. Güneş otorite ve liderlikle ilişkilendirildiğinden bu dönemlerde yönetimlerde zayıflama karışıklıklar ve kaoslar yaşanabilir. Geçmişe ait konuların yeniden karşımıza çıkması. Bölgesel olarak depremler kazalar yangınlar, Güneş tutulmasının yansımaları arasındadır. Güneş ve Ay tutulmaları 6 ila 12 ay boyunca bireysel ve bölgesel olarak etkisini göstermeye devam edecektir. Bireysel olarak Güneş tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Ay Tutulması: Ay tutulması Dünya, Ay ile Güneş’in arasına geldiği ve Güneş’in Ay’dan yansıyan ışığını kestiği zaman oluşur. Ay tutulması daima Dolunay’dır ve çoğu zaman bitişler ve tamamlanmalarla ilişkilidir. Ay tutulmalarında duygusal patlamalar intihar eğilimi ilişkilerde bitişler mide ile ilgili rahatsızlıklar ameliyatlarda kanamalar artabilir. Tutulmalar genel olarak beklenmedik olay ve süprizleri beraberinde getirebilir. Tutulmalar öğreticidir emeklemeden yürümek yürümeden koşmanın olmadığını öğretirler aslında bizlere. Bireysel olarak Ay tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmiş ise o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

7 Ağustos 2017 Pazartesi günü ay tutulması Kova burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma ile kişisel başarı için güçlü bir mücadele halinde olduğumuzda isteklerimiz ulaşılabilir olacaktır. Bu tutulma psikolojik ruhsal anlamda her birimizi fazlası ile etkileyecektir. Aç gözlü hırslı bencil ve acımasız davranışlardan uzaklaşmamız tutulma enerjilerini pozitif yönde kullanmamız açısından önem taşımakta. Özellikle ikili ilişkilerimizde zihnimizde kurguladıklarımızla agresif davranışlarda bulunma eğilimimizi kontrol altında tutamazsak krizler beklemediğimiz şekilde ilişkilerimizi sarsabilir.

Ay tutulması  duygu ve içgüdülerimizin çok yoğun bir hale gelmesine neden olacaktır.  Kova Ay tutulması ile son 6 aydır yaşadığımız duygusal gerginlikleri de dengeleyebilmemiz mümkün hale gelecektir. Yeter ki isteyelim ve sakinlikle hareket edebilelim.

Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde  Kova Aslan tutulmaları kitleler toplumlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. İklimler siyasi gelenek gibi alanlarda büyük değişiklikler yaşanabilir. Bu tutulmalar siyasi dini  liderleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta. Liderleri yerinden etmek, suikastlar askeri müdahale siyasi oyunlar yoluyla iktidardan düşürme gibi eylemler söz konusu olabilir.  Özellikle de denizlerde büyük fırtınalar sudan gelecek hastalıklar zararlar doğa olayları bu tutulmanın işaret ettikleri arasında. 21 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması tutulma esnasında Merkür’ün geri hareketi ve kuzey ay düğümü etkisi ile Finans piyasaları, Uluslararası seyahat, iletişim, ulaşım; Din inanç felsefe ile ilgili konular; Toplumların ortak değerleri ve davranış kuralları ile ilgili pek çok kriz ve değişimler yaşanabilir. Bu tutulma ile uluslarası arenada silah ticareti silahlar ile ilgili olaylar kimyasallar gibi pek çok konuda büyük tartışmalar yaratacak durumlar skandallar yaşanabilir.

Başarı, güç iktidar ün üstünlük  hepsi bireysel olarak ta toplumsal olarak ta mümkündür, Fakat  ödenmesi gereken bir bedel olacaktır. Acımasız bir kararlılık, açgözlülük bireysel olarak ta toplumsal olarak ta  daha fazla para daha fazla yükseliş  kazandırabilir, Ancak ne pahasına?  Bunlara sahip olmak için özden uzaklaşıp egonun esiri olup inançları yok saymak mı? Yoksa inançlarımıza değerlerimize sahip çıkarak inandığımız gibi yaşamak mı?

’Güney Ay Düğümü,  ve Ketu’ dan kaynaklanan’’ Panik Genellikle Güneş tutulmaları iki hafta önce  etkili olmaya başlar ve Kuzey Ay düğümünden kaynaklanır Doğa olayları trajedik durumlar söz konusu olabilir dünya genelinde.

Hint astroloji ne göre, genellikle dokuz aya kadar etkisi hissedilir tutulmaların. Son iki yılda ülkemizde ve dünyada ünlü insanların hayatlarını kaybetmeleri daha önceki tutulmaların yansımalarıydı. Bazı tutulmalar gizli sorunları tetikleyebilir özellikle ünlüler ile ilişkili konuları temsil eden Aslan burcu onlar ile ilgili gerek sağlık sorunları gerek özel yaşamları duygusal psikolojileri ile ilgili gündem yaratacak olaylar ı daha etkin bir hale getirebilir.

Ay tutulmaları tıbbi rahatsızlıklar ruhsal bozukluklar halk arasında intihar veya intihara teşebbüsü tetikleyici kişilerde düzensiz davranışlara neden olabilir. Rahu ve Ketu nun pozisyonunu skandalları ve itibar zedeleyici utanç duyulabilecek enerjileri de etkili kılabilir. Özellikle toplumda bilinen tanınan kişiler için şöhret veya başarı için tetikleyicileri enerjileri de harekete geçirecek bu tutulmalar. Doğum haritalarında kötü yerleşime sahip gezegenler  ile etkileşimde bulunup bulunmadığına bağlı olarak gerçekleşecektir bu yansımalar.

Ağustos ayında gerçekleşecek tutulma noktaları Özellikle ABD yi etkileyecek. 4

Hint astrolojisinde Rahu (Kuzey Düğümü) Ay tutulmalarında etkin rol oynadığından   Endişe Anksiyete, depresyon, gerçekçi olmayan beklentiler ve panikleri tetikleyici olacaktır.  Güneş tutulmasında Ketu (Güney Düğümü) nün yansıması ile  yutma  boğulma gibi olaylarda artışlara neden olabilir. Doğum haritasında yerleşmiş gezegenleri zayıf kişiler için ani ve olumsuz olaylar tetiklenebilir. Özellikle Aslan burcu liderler sanatçılar ve tanınmış kişiler ile ilgili Çok ciddi sağlık problemleri  dünya ve ülke gündemimizde şekilde yer alabilir.  ABD başta olmak üzere pek çok dünya ülkesinde skandallar ABD, İngiltere ve Almanya'da ünlü kişilerin trajedik olayları hükümetler ile ilgili ani gelişmeler skandallar yaşanabilir. Türkiye'de  de bazı skandallar yaşanabilir. Darbe girişimi ile ilişkili devam eden mahkemelerde çarpıcı gelişmeler ülke gündemine oturabilir. Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan ve Kova olanlar ve yine  Doğum haritalarında Aslan ve Kova  önemli gezegenleri olan kişiler, kurumlar ve ülkeler için önemli gelişmeler yaşanabilir.  Ay ve Güneş tutulmaları insanların kaderi açısından zararlı değildir Örneğin Donald Trump gibi kendisi  şaşırtıcı zirvelere yükselmişti. Ancak, sırlar tutulmalar öncesi ve tutulma sonrasında beklenmedik şekilde gün yüzüne çıkabilir ve görkemli hayatlar bir anda parçalanabilir.

ABD Batı Virginia, Pennsylvania, Kuzey Carolina ve masif ısı dalgalarında büyük seller su ile ilgili hastalıklar Ağustos güneş tutulması sonrası gün yüzüne çıkabilir.

Türkiye’de Ankara ve çevresinden doğal afetler sel deprem şiddetli olayların beklenmedik tezahürü yaşanabilir.

Dünya ülkeleri ile kıyasladığımızda ülkemiz doğa olayları noktasında diğer ülkelere göre daha az etkilenecek gibi görünmekte tutulma enerjisinden.

Alaska, Batı Kanada,  Su baskınları depremler; Washington etrafında

Güneybatı ABD, DC hükümetlerde  skandallar.

Güney Amerika, Şili Brezilya Venezuela  da doğa olayları ve  ekonomik sorunlar olabilir.

Doğu  Avrupa özellikle (Yunanistan) ve Doğu Afrika’nın bir çok ülkesinde doğa olayları etnik ayrımcılık gibi  panik ve  bazı terör saldırılarını olabilir.

Çin, Rusya ve Avustralya önümüzdeki birkaç ay içinde finansal krizler ile karşılaşabilir. 

Ve Suudi Arabistan da terör saldırılarını bu ay veya Eylül içinde etkili olabilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL