UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METRODA MÜZİSYENE DAYAK İDDİASINA EMNİYET’TEN AÇIKLAMA GELDİ!..

Gülşah Erol'ın "polis tarafından darp edildim" iddiasına ilişkin Emniyet'ten açıklama geldi. Açıklamada "Polis memurlarından birinin boğazını sıkarak hakaret etmesi neticesinde şahıs gözaltına alınmış olup hakkında görevli memura mukavemet, hakaret ve kasten yaralama konularında işlem yapılmıştır" denildi.

METRODA MÜZİSYENE DAYAK İDDİASINA EMNİYET’TEN AÇIKLAMA GELDİ!..

İstanbul, Kadıköy’de metro girişinde gözaltına alınma görüntüleri ortaya çıkan müzisyen Gülşah Erol, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, polisler tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Söz konusu görüntü ve iddialarla ilgili İstanbul Emniyeti’nden açıklama geldi.

İşte o açıklama: “04.08.2017 günü bazı basın kuruluşlarında yer alan ‘Müzisyen kadına polis dayağı, terörist ilan edip odaya kapattılar’ başlıklı haberlerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. 02.08.2017 günü saat 17:40 sıralarında Kadıköy metrosu doğu turnikelerine gelen G.E. isimli bayan şahsın; çantasını, özel güvenlik görevlilerine bırakmak istediği, özel güvenlik görevlilerinin çantayı alamayacaklarını belirtmesi üzerine de şahsın “Bomba mı var” şeklinde bağırması ve devamında kendisini uyarmak için gelen polis memurlarından birinin boğazını sıkarak hakaret etmesi neticesinde, şahıs gözaltına alınmış olup hakkında ‘görevli memura mukavemet, hakaret ve kasten yaralama’ konularında işlem yapılmıştır.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGülşah Erol  POLİS AÇIKLAMA  EMNİYET  DARP