UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLİ OLDUKLARINI BİLİYORDUNUZ, GEÇİN BU MAĞDUR EDEBİYATINI!

Ziynet Sali’nin sevgilisi evli çıktı. Ebru Şallı’nın sevgilisi evli çıktı. Asena’nın sevgilisi evli çıktı. Linet’in sevgilisi evli çıktı.

EVLİ OLDUKLARINI BİLİYORDUNUZ, GEÇİN BU MAĞDUR EDEBİYATINI!

Evet, son zamanlarda ünlüler yaşadığı aşklarla gündeme gelmeye devam ediyor. Aşklar, ihanetler ve yaşanan ayrılıklar ise kenar süsü olarak haberleri süslemeye devam ediyor.

ERKEK KADINI ALDATMIYOR KADIN KADINI ALDATIYOR

Bir insanın evli olduğu nasıl anlaşılır?

Söz konusu kadınlar kıldan tüyden mevzulara kafa takıyorlar ya hani hiç yoktan sebeplerle taşkınlık yaratıyorlar ya, bir insanın evli olduğunu nasıl anlamıyorlar anlamıyorum doğrusu.

Ben, evli çıktı haberlerini doğru bulmuyorum.  Zaten evli olan birine sonradan “Evli Çıktı” demek mantık hatası- bu, meseleye nereden baktığınızla ilgili. Aldatılan eş tarafından bakarsak bunu başka şekilde ifade edebiliriz.

Herkesin hayatı, sosyal medyada; instagram, facebook vb. alanlarda, çarşaf çarşaf serilirken, bir insanın birlikte olduğun insana bu kadar yabancı olması trajikomik bir durum.

İnsan bir bakar,  nedir,  ne değildir, kimdir,  kimlerdendir?  Bu kadar da kör cahil olunmaz ki –sonra böyle haber olursun- tabii amacın haber olmaksa olursun…

Yukarıdaki dört ismin birlikte olduğu isimlerde nedense bir şekilde haber olmuş, piyasada bilinen isimler.( internette adını yazıp baksa sorun yok aslında)

Son olarak, Ziynet Sali’nin sevgilisi Britney Spears,  Mariah Carey gibi isimlerin aranjörü Anthony Marshall. Tesadüfe bakın ki Sali yeni albüm hazırlığında tanışıyor ve birlikte olurlar.- al sana reklam- hem de albüm önü

Sen hiç kimdir bu adam demedin mi Ziynet Sali?  

Bu aşkın fotoğrafı viral olarak yayıldı. Ve aynı gazetede hem aşkın duyurusu yapıldı hem de ayrılığın duyurusu yapıldı.  Tesadüfe bakın.

Şimdi biz bu isimlere üzülelim mi? Gülelim mi?  Ne yapalım…


İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13