UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU DOLANDIRICIYA AMAN DİKKAT! ŞİRKET KURDU PARALARI ALIP KAÇTI

Son zamanlarda banka, internet, telefon dolandırıcılığı derken bu furyaya bir yenisi eklendi.

BU DOLANDIRICIYA AMAN DİKKAT! ŞİRKET KURDU PARALARI ALIP KAÇTI

Dolandırıcıların yeni yöntemi hayali iş yeri kurarak, gelenlere senet imzalatıp haciz yoluyla mağdur etmek.

Söz konusu olay şöyle, Hazal Çakır olarak kendini tanıtan ve Çağlayan Güzellik Merkezi iş yerinin sahibi olduğunu belirtilen şahıs kampanya düzenlediğini söyleyerek, gelen kadınlara taksitle bu uygulamayı yapacağını duyurdu.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlere ödemelerinin taksitle olacağını söyleyip senet imzalatan Hazal Çakır ödemeler ile ilgili banka hesap numarası vererek, toplam ücreti taksitlendireceğini söyledi.

İlk taksiti yapan mağdurlar, daha bakım olmadan ikinci taksitlerini yatırmak için bankaya gittiklerinde hesap numarasının geçerli olmadığını öğrendi. Daha sonra ise bakım için kayıt olan kadınların evine şirket tarafından ödeme yapılmadığı için haciz mektubu gönderildi.

Mağdurlar iş yerine gittiklerinde ne öyle bir iş yeri vardı, ne de verdikleri banka hesap numarası geçerliydi. İlk yapılan ödemelerle kayıplara karışan Hazal çakır, uyguladığı bu yöntemle dolandırıcıların artık her alanı kullandığını toplumun bu konuda daha dikkatli ve güvenilir kurumlara riayet etmesini gerektiğini gösterdi. Mağdurlar şimdi Hazal Çakır’ı ve haklarını arıyorlar…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAZAL ÇAKIR