UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAME OF THRONES'UN 7. SEZONUNUN SENARYOSU SIZDIRILDI!

Game of Thrones dizisinin yapımcı şirketi HBO, hack'lendiğini ve ünlü fantastik dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili senaryoların internete sızdırıldığını doğruladı.

GAME OF THRONES'UN 7. SEZONUNUN SENARYOSU SIZDIRILDI!

Açıklamaya göre, Game of Thrones dizisinin toplam 1.5 TB'lık verisi hacklendi ve deep web aracılığı ile kamuoyuna sızdırıldı.

Game of Thrones dizisinin 7.sezonunu hackleyen siber saldırganlar şu şekilde bir duyuru yayımladılar: " Tüm insanlığa merhaba! Siber dünyanın en büyük sızıntısı gerçekleşti.. HBO ve Game of Thrones! 7.sezonu ilk izleyecek ve takip edecek insanlar sizlersiniz ve şanslı olmalısınız. İzleyin ve yayın! HBO çöküşe geçti!"

HBO ise resmi internet sitesinden konuyla ilgili şöyle bir açıklama yaptı: "HBO son zamanlarda siber saldırıya maruz kaldı. Bunun sonucunda ise yapım şirketimizin mülkiyet hakları ihlal edildi."

Game of Thrones'ın 7. sezonundan sızdırılan bilgilere göre, hayranlarını heyecanlandıran iki olay var.

Buna göre, ilerleyen bölümlerde tüm çocukları ölen Westereos'un Kraliçesi Cersei, ilerleyen bölümlerde erkek kardeşi Jamie'den tekrar hamile kalacak.

Jon Snow ve Deanery's Targanyen bir araya gelecekler ve romantik bir ilişki yaşayacaklar.

Bazı internet kullacıları, dizinin yeni bölümlerinin tamamıyla internete düşmüş durumda olduğunu iddia etti. Buna 7. sezonun final bölümünün de dahil olduğu bildirildi.

Fakat, HBO olayla ilgili, çok yakın bir takip başlattığından sızıntıları yayımlayan sosyal medya hesapları ve sitelere yasal süreç başlattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGame of Thrones