UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKSAN SİLAHLI SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI!

Bodrum’da dün Göltürkbükü'nde yaşanan silahlı saldırı sonrası açıklama yapan firmanın ortağı ünlü sanatçı Berksan, olayın kendi işletmesiyle ilgili olmadığını belirtti.

BERKSAN SİLAHLI SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI!

Dünyaca ünlü Göltürkbükü sahilinde dün gece meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından iki işletme 3 gün kapılarını yerli ve yabancı turistlere kapattı.

Berksan, "Sahibi olduğum Çilek Beach Club'ın, dolaylı veya direk olarak olayla hiçbir ilgisi yoktur. Saldırı işletmelerimiz içerisinde yapılan bir hadise değil. Herkese açık bir yol üzerinde hedef gözetmeksizin yapılmıştır. Şu anda şahıs aranıyor ve jandarma çok büyük bir titizlikle çalışıyor. Çok kısa bir süre sonra olay aydınlığa kavuşacak. Biz eğlence denince önde gelen iki markayız. Göltürkbükü'nde el ele birlikte hareket ediyoruz. Dün sosyal medyada olayın sıcaklığıyla birkaç asılsız haber çıktı. Bu durumun olmadığını göstermek için beraber buradayız. Şu anda yaralarımızı saracağız kısa bir süre sonra da tekrar işletmelerimizi açacağız. Bodrum’da ve Türkiye’de işimizin öncüsü olmaya devam edeceğiz" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALARIN TAMAMI:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBERKSAN  BODRUM