UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEVVAL SAM YAZ KONSERLERİNDE ESMEYE DEVAM EDİYOR!

Şevval Sam verdiği yaz konseri sonrası, izleyiciye ayna görevi gördüğünü söyledi. Sam, sahnedeki coşkunun yaşlanmayı geciktirdiğini anlatırken sevginin gücüne değindi.

ŞEVVAL SAM YAZ KONSERLERİNDE ESMEYE DEVAM EDİYOR!

Şevval Sam sahne sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. İzleyiciye ayna görevi gördüğünü söyleyen güzel şarkıcı “Seyirciden gelen enerjiyi bende onlara sahnede yansıtıyorum, her seferinde bir iyileşme gerçekleşiyor benim için” dedi.

Yaşlanmamayı sahnelere mi borçlusunuz sorusuna Sam; “İzleyiciden gelen enerji ve sevgi genç kalmamı sağlayan unsurlardan biri olabilir” diyerek seyircisini çok sevdiğini belirtti.

Yeni film projesiyle ilgili ise “Ahmet Boyacı’nın bir filminde Murat Kılıç ile birlikte oynayacağız. Film Ankara’da geçiyor. Paranın insan hayatındaki karşılığını anlatıyor. Melek adlı bir kadını canlandırıyorum, bu karakter Türkiye’de çok sık rastlanan bir kadın profili, kadının akraba evliliği yüzünden gözleri az gören bir çocuğu oluyor. Film gerçek bir hikayeye dayanıyor ve beklenmedik bir şekilde gelişiyor. Ekibimle çok mutluyum.” diyerek film hakkında kısa bilgiler verdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞEVVAL SAM