UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BODRUM'DAKİ SİLAHLI BASKINI YAŞAYAN TANIKLAR OLAY ANINI ANLATTI!

Bodrum’da gece kulüplerine yapılan silahlı saldırı esnasında orada bulunan Kısmetse Olur programı yarışmacısı Aycan Varış ve bir başka tanık Uçankuş’a o anları anlattı.

BODRUM'DAKİ SİLAHLI BASKINI YAŞAYAN TANIKLAR OLAY ANINI ANLATTI!

Bodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğradı, olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Orada bulunan Aycan Varış ve diğer tanık o anları işte böyle anlattı.

Aycan Varış yaşadığı korkuyu; “Benimle birlikte Melis Buse Betkayan’da oradaydı. Birden silah sesleri geldi. O sırada vurularak hayatını kaybeden komi çalışanı Furkan Say bizim önümüzdeydi. İlk başta ne olduğunu anlayamadık birden müzik sesi kısıldı ve herkes kaçmaya başladı. Anın etkisiyle hepimiz şok olduk ve bizde kaçtık. Mekanın dışına çıkan insanlar oradaki araçlara binmek için yalvarıp para teklif ettiler. Kriz geçiren insanlar oldu birkaç kadını hastaneye kaldırdıklarını da gördük. Bizde arabamıza binip hemen uzaklaştık. Çok korkunç çok kötü bir geceydi.” Sözleriyle anlattı.

Bir diğer görgü tanığı Aslı hanım ise o anları şu sözlerle anlattı: “İlk önce üç, dört el silah sesi duyduk sonrasında havai fişek atılıyor diye düşünüp eğlenmeye devam ettik. Ancak silah sesleri tekrar yükselince masaların altına girip saklandık. Görevliler ‘bir şey yok eğlenmenize devam edin’ diye anons yaptılar. Bunun üzerine masanın altından çıktık ve tam o sırada dört, beş el daha silah sesi duyuldu, bir kurşun beni teğet geçti. Bir kadın sırtından vuruldu. Biz tekrar masaların altına girdik, o esnada saldırgan ya da saldırganlar mekandan kaçmış olmalı biz masaların altından çıktığımızda bir kişinin gömleğinde kan lekeleri olduğunu gördüm, kadında baygınlık geçiriyordu. Ateş edenin bir kişi olduğunu düşünüyorum çünkü duyduğum seslerde birden fazla silah kullanılmıyor gibiydi.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaycan varış