UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENOL GÜNEŞ MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK Mİ?

Adı Milli Takım'la anılan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, "Şu anda Beşiktaş'tayım ve buranın teknik direktörüyüm. Ayrıca aynı anda hem kulüp hem de Milli Takım çalıştırmayı doğru bulmuyorum" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK Mİ?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, bugün düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam, adının Milli Takım'la anılmasıyla ilgili olarak, "Öncelikle orada çalışan insanları tahrip etmemek gerek. Konuşurken dikkatli olmak lazım. Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Milli takım bu ülkedeki futbolun en üst noktası. Milli takıma gelen antrenör ortak bir değerdir. Onları sonuçlara göre yargılamak doğru değil. Çalışanları yıpratırsak, gelecek olanları da yıpratmış oluruz. Fatih Hoca çok önemli işler yaptı. Futbolsal hataları olabilir hepimiz hata yaptık. Kim düşündüyse teşekkür ediyorum. Ben şu anda Beşiktaş'la yeni bir mukavele yaptım. O zaman da paramla ilgili çeşitli eleştiriler oldu. Nedense hep benim üzerimden spekülasyon yapılıyor. Neredeyse başkanla kavga ettiğimizi söylediler. " dedi.

Aynı anda Milli Takım ve kulüp çalıştımak ile ilgili konuşan Güneş, "Ben Beşiktaş'la imzamı attım. Buraya ait biriyim. Olmasaydım belki bir tartışma olabilirdi. Şu anda çalıştığım ve ait olduğum bir kurum var. Kurumlar, camialar, devlet, millet önemli. Benim resmi olarak böyle bir şey yapmam mümkün değil. Duygusal olarak da böyle bir şey yapmam mümkün değil. Burada çalışırken bana bir teklif gelirse hemen gider başkana söylerim kararı verecek odur. Benim şahsi fikrimce hem kulübü hem de milli takımı çalıştırmak doğru değil." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenol güneş  beşiktaş  MİLLİ TAKIM