UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZI CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR!..

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ilk biyolojik çocuğu Shiloh, "annesinin kızı" olduğunu gösterdi!

ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZI CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR!..

Bir zamanlar Hollywood'un "altın çifti" olarak nitelendirilen Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin büyük kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt,  önceki gün gittiği spor salonundan çıkarken görüntülendi.

Bugüne kadar hep annesi Angelina Jolie ya da babası Brad Pitt ve diğer kardeşleriyle birlikte kalabalık bir grup içinde objektiflere takılan 11 yaşındaki Shiloh bu kez yalnız başınaydı.

Küçük yaşta spor yapmaya başlayan Shiloh Nouvelle Jolie Pitt'e California'da düzenli olarak gittiği spor salonunun çıkışında sadece bir tek koruma eşlik etti.

Kamuflaj desenli bir şort ile bol bir tişört giyen Shilon'nun boynundaki ilginç aksesuarlar ile sağ kolundaki dövmeler de dikkatlerden kaçmadı. Onun bu özelliği de bedeninin çeşitli yerlerinde çok sayıda dövmesi bulunan annesi Angelina Jolie'yi akıllara getirdi.

Shiloh Jolie Pitt küçük yaşlarından beri futbola ilgi duyuyor. Zaman zaman yeşil sahalarda diğer kardeşleriyle birlikte görüntülense bile ailede futboldan en çok hoşlanan kişinin Shiloh olduğunu hem annesi hem babası çeşitli röportajlarında dile getirmişti.

CİNSİYET DEĞİŞTİRECEĞİNE DAİR İDDİALAR DEVAM EDİYOR...

İspanyol basınında yer alan haberlere göre kendini erkek olarak hisseden Shiloh'un kararına saygı gösteren ailesi Angelina ve Brad küçük kızın tedavisi için onay verdi.

Saçlarını kesen ve erkek elbiseleri giyen Shiloh'un adını da John ya da Peter olarak değiştirmek istediği öğrenildi.

Tedavi kapsamında önce Shiloh'a hormon verilecek. Bakalım bu haber ilgili Brad Pitt veya Angelina Jolie tarafından bir açıklama gelecek mi?  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAngelina Jolie  Brad Pitt  shiloh