UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELİZ SAKUÇOĞLU AYRILDIĞI AŞKINA KAPILARINI YENİDEN Mİ AÇIYOR?

Murat Boz ile uzun süre birlikte olduktan sonra ayrılan Eliz Sakuçoğlu, 1.5 yıldır aşk yaşadığı tasarımcı Beran Benan ile de ilişkisini bitirmişti. Ayrılık sonrası tatile giden Sakuçoğlu muhabirlerimize röportaj verdi.

ELİZ SAKUÇOĞLU AYRILDIĞI AŞKINA KAPILARINI YENİDEN Mİ AÇIYOR?

Eliz Sakuçoğlu, UçanKuş muhabirlerine konuştu. 6 çocuk yapmak istiyorum dediği Beran Benan ile biten ilişkisi üzerine Sakuçoğlu “Barışır mıyız bilmiyorum, yarın ne olacağını bilemeyiz, her şey olabilir” dedi.

Sakuçoğlu, Beran Benan ile yaşadığı ayrılık sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sakuçoğlu “Olabilir böyle şeyler aşka ayrılıklar da dahildir, hayırlısı neyse o olsun” dedi.

Barışma olabilir mi sorularına Sakuçoğlu, “Barışır mıyız bilmiyorum, yarın ne olacağını bilemeyiz, her şey olabilir” dedi. Aşk acısı çekmediğini de ekleyen güzel modacı, ayrılık sonrası çıktığı tatilin önceden planlanan bir tatil olduğunu belirtti.

Sakuçoğlu, yakında yeni projelerinin olabileceğini anlatırken, “Belki de kendi projelerimi geliştiririm, belli olmaz” dedi.

Instagram hesabında paylaştığı cesur pozlar için ise “O an içimden ne geçiyorsa onu paylaşıyorum, bikiniyle yakalanma korkum yok, cesur bir kadınım ben, evet çatlaklarım var 20 kilo vermiş bir kadınım vücudumda deformeler oluştu ama ben kendimi her halimle seviyorum” diyerek tüm kadınlara “Kendinizi kusurlarınızı sevin” mesajını iletti.


İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReliz sakuçoğlu  beran benan