UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

15 YAŞINDAKİ KIZIN BAŞINA GELENLER KAN DONDURUYOR!

İngiltere'de bir adam, tren istasyonunda bekleyen 15 yaşındaki kıza tecavüz etti. Tecavüzden sonra olay yerinden kaçan kız, yardım için durdurduğu araç sürücüsünün de tecavüzüne uğradı.

15 YAŞINDAKİ KIZIN BAŞINA GELENLER KAN DONDURUYOR!

İngiltere'nin Brimingham şehrinde 15 yaşındaki bir kızın aynı gün içinde iki farklı adamın tecavüzüne uğraması sonucu polis iki ayrı soruşturma başlattı.

Genç kız Witton tren istasyonuna geldiği sırada bir adam kendsini zorla kaçırıp tenha bir yere götürdükten sonra tecavüz etti.

Tecavüzden sonra tren istasyonunda hızla kaçan genç kız yolda yardım için bir arabaya el salladı. Araç sürücüsü genç kızı arabasına aldıktan sonra kıza tecavüz etti.

Genç kızın aynı gün içinde iki farklı adamın tecavüzüne uğramasından sonra dedektifler her iki saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis her iki saldırganında 20 li yaşlarda ve  Asya'li oldukları tespit edildi.

Dedektif baş müfettişi Tony Fitzpatrick, genç kızın başına gelen olayın korkunç bir şey olduğunu söyledi ve saldırganların yakalanması için özel ve tecrübeli dedektiflerin görevlendirildiğini söyledi.  Polis ayrıca tren istasyonu etrafında şpheli buldukları durumları kendilerine rapor etmelerini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtecavüz