UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİLE’DE DERYA ULUĞ COŞKUSU!

İstanbul’da Deniz ve Eğlenceyi birlikte arayan gençlerin çoğu yakınlığından dolayı Bodrum ve Çesme yerine Şile’yi tercih ediyor. Şile’nin gözde mekanlarından FUSHA’da yarın Derya Uluğ sahne alıyor. Cumartesi gecesi ise Caner Çalışır, set başında olacak.

ŞİLE’DE DERYA ULUĞ COŞKUSU!

Gündüz revaçda olan İnce Kum’daki  plajlar arasında, Aqua Beach denizi ve Happy Hour’ları ile tercih edilirken, gece eğlenmek isteyenler ise manzarası, düzenlenen konserler ve renkli partilerden dolayı Fusha Club ambiansını tercih ediyor.

Derya Uluğ’un  yarın, Caner Çalısır’ın ise cumartesi günü performans sergileyeceği FUSHA’da daha önce Demet Akalın, Rober Hatemo ve Caner Çalışır gibi ünlü şarkıcıların sahne  performansı müzikseverlerden tam not aldı.

Fusha Club’ın içinde Fusha Balık Restaurant’ın mezeleri ve mevsim balıkları da Ege lezzetlerini arayanlar için gerçekten denemeye değer.

Emre Budur’un sahibi olduğu mekanların tüm Organizasyonlarını ünlü işletmeci organizatör Yeşim Tan yapıyor. Budur, “Bu sene daha başlangıç! Çok büyük yatırımlar yaptık Şile’ye ve beklentilerimiz fazla. Aqua Beach ve Fusha da daha çok ses getirecek konserlerimiz ve organizasyonlarımız da olacak” diyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13