UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENOL GÜNEŞ MİLLİ TAKIM İÇİN NE DEDİ?

Şenol Güneş için milli takım açıklaması! Fatih Terim 'in görevinden ayrılmasının ardından adı geçen isimlerin başında gelen Şenol Güneş'ten mesajı var.

ŞENOL GÜNEŞ MİLLİ TAKIM İÇİN NE DEDİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takım konusunda kapılarını kapattı. Şenol Güneş'in menajeri Deniz Türker konuyla ilgili Sporx'e açıklamalarda bulundu.

Deniz Türker, Şenol Güneş ile milli takım konusunda konuştuğunu ve başarılı hocanın gündeminde bu konunun yer almadığını söyledi.

Şenol Güneş'in Türkker ile yaptığı görüşmede konuyla ilgili 'Beşiktaş ile yapacak daha çok işim var, onları yapmam lazım. 2 yıl kontrat uzattık. Bu iki yıl boyunca sadece Beşiktaş'a konsantreyim. Ben bir görevdeyken, bir takımdan sorumluyken başka şeyler düşünmek hayat görüşüme aykırı' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

EN BÜYÜK 3 ADAYDAN BİRİ OLARAK GÖSTERİLİYOR

Fatih Terim'in görevinden ayrılmasının ardından milli takım için gündeme Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Mircea Lucescu isimleri geldi.

Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler da bu konuyla ilgili bir iddiayı ortaya atarken 'TFF, Beşiktaş ile bir şekilde anlaşır. Şenol Güneş'in A Milli Takım teknik direktörü olmasını bekliyorum' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13