UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAMATLAR FATİH TERİM’İ YAKTI MİLLİ TAKIMI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI

Bir gecenin faturası ağır oldu. Yıllardır sürdürdüğü kariyerinde en büyük darbeyi aldı!.. Şimdi, o gece içkili olduğuna kadar artık neler yazılacak kimbilir!..

DAMATLAR FATİH TERİM’İ YAKTI MİLLİ TAKIMI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI

Kebapçı kavgasının faturası ağır oldu.

“Damatlar”ına sahip çıkayım derken, işinden oldu.

Ve Fatih Terim, bugün Futbol Federasyonu yöneticileriyle yaptığı toplantı sonucu istifa etmek zorunda kaldı.

Futbol federasyonu başkanı Yıldırım Demirören de istifa haberini doğrularken, “Fatih Terim futbol direktörlüğünü bıraktı. Karşılıklı anlaşarak görevden ayrıldı” dedi.

İşte TFF'nin açıklaması:

Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan bir takım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır.

Fatih Terim milli takımı bıraktı Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir. Fatih Terim milli takımı bıraktı Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz.


İstifa eden Fatih Terim bir yıllık maaşı 3,5 milyon € alarak görevinden ayrıldı.

Selahattin Aydoğdu ise “Kavgaya giderken bile yanlış kadro seçen Fatih Terim’e hayırlı yolculuklar diliyorum.” diyerek Terim’e gönderme yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFATİH TERİM