UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU İKİ EVLİLİĞİ TARTIŞMAYA AÇIYORUM!...

Bazı evliliklerin neden yapıldığını anlamakta güçlük çekiyorum. Evlenmek için evlenmek mi, eski sevgiliyi kıskandırmak mı yoksa sırf yaşım geçiyor diye o beyaz gelinliği giymek mi? Ünlülerin evliliklerinin altında alınan kararların sonucunu bize hep zaman gösteriyor.

BU İKİ EVLİLİĞİ TARTIŞMAYA AÇIYORUM!...

Murat Dalkılıç neden Merve Boluğur ile evlendi? Merve Boluğur neden koca olarak Murat Dalkılıç’ı seçti? Peki Sinem Kobal? Sinem Kobal niye Arda Turan ile büyük aşk yaşamasının ardından neden Kenan İmirzalıoğlu’na “evet” dedi? Gerçekten Kenan İmirzalıoğlu’nun 42 yıldan beri beklediği aşkı Sinem Kobal’mıydı? Ya da Sinem Kobal’ın 30 yıldan beri beklediği aşkı Kenan İmirzalıoğlu’muydu?

Yazdıklarıma dikkat edin. Merve Boluğur diyorum, Sinem Kobal diyorum. Merve Dalkılıç, Sinem İmirzalıoğlu demeye bırakın, Merve Boluğur Dalkılıç, Sinem Kobal İmirzalıoğlu bile diyemiyorum. Neden? Onlar çok severek evlendikleri kocalarının soyadlarını bile kendilerine layık görmüyorlarsa bu evlilikleri sorgularım.

Sanki ikisi de çok başarılara imza atmış gibi sosyal medyada kendi soyadlarıyla anılmaya devam etmek istiyorlar. Gün gelirde evliliğim bitip, kaçıp gidersem düşüncesi  hep akıllarında.

Bir de bu iki isme ilaveten 3 yıl önce evlenen Beren Saat – Kenan Doğulu ve geçen hafta evlenen Selin İmer – Mustafa Ceceli çiftlerini eklemek istiyorum. Yorumu da size bırakıyorum.

Gelelim daha ilk günden aşkına sahip çıkanlara. Sevgiyle aşkla evlendiği erkeğine bağlı olanlara.

Fahriye Evcen Özçivit – Burak Özçivit, Başak Dizer Tatlıtuğ – Kıvanç Tatlıtuğ, Neslişah Düzyatan – Engin Altan Düzyatan ünlü çiftlerimizden sadece üçü.

Aşklarını belli etmenin en güzel ve en kolay yolunu seçip, ünlü oldukları soyadlarının arkasına kocalarının soyadını ekleyip, gurur yapmayıp milyonlarca takipçileriyle paylaşıyorlar.

Sakın bu soyadı meselesini küçük ve bize özgü bir takıntı olarak görmeyin.

Chloe Loughnan’ın Serdar Ortaç evliliğine hepinizin burun kıvırdığının farkındayım. Ama İrlandalı olan Chloe Loughnan evlendikten sonra Ortaç soyadını alıp takipçileriyle paylaşmıştır. Sizce Serdar Ortaç, karısının Chloe Loughnan Ortaç olmasında baskı mı uygulamıştır? Tabii ki hayır. Chole’nin beraberce verdikleri  görüntülerinde de görüyoruz ki kocası Serdar’a nasıl aşkla baktığını.  

Bu zorla yaptırılacak bir iş değil. Kalpten istenmeli. 100 milyon takipçisi olan Kim Kardashian’a, Kim Kardashian West’i hangi güç yaptırabilir ki?

FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13