UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADRIANA LIMA VE METİN HARA AYRILIĞINI BEKLEYENLERE SORU:NEDEN?

Gazeteler, “Adriana, aşk kolyesini çıkardı” diye boy boy haber yaptı. Derken yine Lima’nın yaptığı paylaşım Hara’yı gündeme taşıdı.

ADRIANA LIMA VE  METİN HARA AYRILIĞINI  BEKLEYENLERE SORU:NEDEN?

Sanki Herkes Metin Hara’nın ayrılmasını bekliyor. Manşetler dünden hazır. Bu düşünceye, Lima’nın yaptığı paylaşım sonrası gelen tepkilere bakarak vardım.

Bizim fırsatçı gazetecilerimize fırsat vermeyen Lima’da, paparazileri iyi tanımış olacak ki sevgilisini yalnız bırakmadı tabi ki.





Bizde durum ne yazık ki biraz garip, nasıl mı?

Yazarın, yazdığı kitaplarından çok magazinel olayları konuşuluyor.- konuşulur ama dozunu iyi ayarlamak lazım- Birazda kitapları ile ilgili bir şeyler yazılsa, “Yazar burada şunu söylemek istemiş” denilse kötü mü olur…

INSTAGRAM GAZETECELİĞİ VE ASPARAGAS HABER

Ne yazık ki, son zamanlarda bir instagram furyası alıp başını gitti. Yapılan haberler, ünlünün yaptığı paylaşımlara bakıp çıkarımda bulunarak yapılıyor.

Hepsi değil ama, bu şekilde yapılan haberlerin çoğu yalan yanlış anlaşılmalara sebep oluyor.

Yukarıdaki bahsettiğim konuya örnek olarak, Adriana Lima’nın Metin Hara’nın kolyesini çıkarıp, çekmiş olduğu fotoğrafı instagramda paylaşması ve sonrasında yapılan haberi gösterebilirim

DÜŞENE BİR TEKMEDE GAZETECİLERDEN

Gazetecilerimiz maşallah vurdukça vuruyor. Trajikomik bir durum bu.

Hara ve lima ayrılığını çok beklersiniz diyorum. Hara konusunda yazılanların çoğunu- KISKANÇLIK-olarak görüyorum.-Bunu kendinize itiraf etmekten çekinmeyin-

En çok merak ettiğim; Hara’nın yeni kitabının nasıl olacağı ve kitabı Lima’ya ithafen yazıp, yazmayacağı.

Hazır yaz, tatil derken, açıp bir okuyun Metin Hara neler yazmış? Bence bu aşk dedikodusunu etmektense olayın aslı neymiş bir öğrenin.


İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13