UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL BODRUM KONSERİNİ NEDEN İPTAL ETMEDİĞİNİ AÇIKLADI!

Deprem sırasında Bodrum da bulunan Sinan Akçıl son durum hakkında bilgi verdi. Uçankuş TV’de canlı yayınlanan İki Kadın Arasında programına telefonla bağlanan ünlü şarkıcı, konserini iptal etmemesinin nedenini açıkladı ve ‘pozitif olmalıyız’ mesajı verdi.

SİNAN AKÇIL BODRUM KONSERİNİ NEDEN İPTAL ETMEDİĞİNİ AÇIKLADI!

Bodrum'daki konserlerini özellikle iptal etmediğini belirten Sinan Akçıl, hem yabancı tatilcilerin olumsuz etkilenmemesi hem de yerli tatilcilerin moral bulması için Türkbükü’ndeki konserini iptal etmediğini söyledi. Bin kişinin şarkılarına eşlik ettiğini söyleyen Akçıl, bu zamanlarda turizmin kötü etkilenmemesi için birlik ve beraberliği arttırmak ve moral bulmak için pozitif olmalıyız dedi.

Bodrum'un Türkiye'nin en güvenilir yeri olduğunu anlatan Akçıl, Bodrum'dan kaçmamalı daha çok buraya gelmeliyiz. Çünkü bu depremle anlamış olduk ki düzgün yapılaşmasıyla en güvenilir yer Bodrum dedi.

Türkbükü'nün ardından konserine Gümbet'te devam edecek olan Sinan Akçıl son olarak Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ın sunduğu İki Kadın Arasında programına övgülerde bulunarak, kadın programları arasında en tarafsız, en çok bilgi veren ve bir çıkar beslemeyen tek programdır diyerek Uçankuş'u tebrik etti

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13