UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞALLI BODRUM’DAKİ AİLESİYLE UĞUR AKKUŞ’U TANIŞTIRDI MI?..

Ebru Şallı Bodrum’da samimi bir şekilde görüntülendiği evli sevgilisi Uğur Akkuş’u Bodrum’da yaşayan ailesiyle tanıştırdı mı? Günlerdir bu soruya cevap arıyor, Şallı’dan tam bir açıklama gelsin diye sabrediyorum. Ancak yaptığı her açıklamayla adeta her geçen gün kendi topuğuna sıkıyor... Nasıl mı?

EBRU ŞALLI BODRUM’DAKİ AİLESİYLE UĞUR AKKUŞ’U TANIŞTIRDI MI?..

Ebru Şallı Bodrum’a gitmeden önce en son 22 Haziran Perşembe günü Kenan Doğulu’nun Harbiye Cemil Topuzlu sahnesinde verdiği konser sırasında görüntülenmişti. Verdiği röportaj da bayram sonrası Bodrum’a gideceğini ve önce çocuklarla, ardından da tek başına bir tatil yapacağını mikrofonlara duyurmuştu.

Şimdi buraya dikkat!...

Ebru Şallı yazın tatil var mı sorusuna, “Ben yine bu yılda çocuklarla Bodrum’da olacağım. Biliyorsunuz benim ailem orada. Anneanne, babaanne orada” şeklinde konuştu.

Ebru Şallı 3 aydır “dürüst, seviyeli ve güzel” bir ilişki yaşadığını söylediği “evli” sevgilisi Uğur Akkuş’la da el ele gayet samimi bir şekilde Bodrum’da görüntülendi. Belli ki çocukları Pars ve Bero’yu anneanne ve babaanneye bırakmış. Belkide müstakbel damat adayıyla çoktan ailesini de tanıştırmıştır. Hoş zaten tanıştırmamış olsa, Bodrum gibi muhabir kameraman yuvası olan tatil beldesinde “Evli” bir erkekle görüntülenmeyi göze alamazdı herhalde... Ya da göze alacak kadar gözü kör olamalı.

O İLİŞKİDEN HAYIR BEKLENMEZ DEMİŞTİ!...

Gelelim bir başka ayrıntıya... Ebru Şallı 2015 yılının yaz aylarında UçanKuş TV’nin Gece Kuşu programına konuk olmuş ve aynen şu açıklamaları yapmıştı.

“Ben can acıtma, kız ya da erkeğin üzülmesini istemem bir ilişkide. Üzmem üzülmekte istemem. Bence zaten aldatmak şöyle bir şey. Kişinin kendi kendini aldatması. Kadın ya da erkek fark etmez. Bu arada sadece erkekler aldatıyor diye düşünülmesin kadınlarda aldatıyor. Eğer bir erkek eşini aldatıyorsa ya da kadın eşini aldatıyorsa o ilişkiden bir hayır beklenmez.  Eğer böyle bir şey yaşandıysa kadın ya da erkek böyle bir ilişki yaşadıysa o ilişkinin büyüsü bozulmuştur. Hani o ilişkinin finali olmaz. Final olmaz”

Bravo Ebru Şallı bravo... bir insan daha önce söylediği şeylerle bugün ancak bu kadar ters düşebilirdi.

Ne diyelim... Umarım bundan sonra yapamayacağı şeyler için bu kadar büyük konuşmaz bundan sonra...

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


Hazan KUTSAL

hazankutsal@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13