UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HARUN KOLÇAK ANISINA YAZDIKLARIN DAHA KURUMADI İREM DERİCİ!

Zor bir zamandan geçtin.

HARUN KOLÇAK ANISINA YAZDIKLARIN DAHA KURUMADI İREM DERİCİ!

Sevgilinden ayrıldın, şarkın mani çıktı, programın tutmadı,  Harun Kolçak gibi büyük bir ismi kaybettik ama sen, daha çok üzüldün(!)

En azından sosyal medya paylaşımlarından onu sezdik.

Sesine diyecek yok, eyvallah renkli, billur gibi bir sesin var.

Kafamı karıştıran şey, Harun Kolçak ile ilgili yaptığın paylaşımlara bakarsak, seni 1 hafta bilemedin10 gün toparlanamaz sanıyorduk. Gördük ki hiçte o yazdığın gibi değilmiş. Aynı gün Lider Şahin’le barışıp, tatile gittin bile ne diyelim .


Yıldız Tilbe’den şu sözle yorumlamak istiyorum durumunu “ Tutarlarsa tutarlıyım, tutmazlarsa tutarsızım” evet tam da böyle

Eee haliyle program tutmadı. Şarkın tuttu oda çalıntı çıktı, Lider Şahin ile bir ayrılıp bir barıştın, aynı gün Harun kolçak’ın vefatıyla ilgili “Nerelere gideyim, kendimi nerelerden atayım” derken hop Lider Şahin’le Karadağ ‘a tatile gittin( Meğerse tatile ihtiyacın varmış)

Şimdi bunun neresi bize samimi gelsin, şarkıların nasıl samimi ve gerçekçi gelsin, söylediklerine ne kadar güvenelim.

Program tuttu tutmadı derken, ayrılık patlak verdi, tarafınızdan mantıklı bir açıklama yapılmadı. (çıkan yalan yanlış haberleri saymazsak) ratinglerde program kötü gelince – ve senin programdan ayrılacağının konuşulduğu şu günlerde-  tekrar bir araya geldiniz. Üstelik fotoğrafa bakarsak çok samimi bir şekilde görünüyorsunuz.

Sorunlar ne zaman konuşuldu? Ne ara aşıldı?

Çişinin geldiğini bile kameralardan saklamazken, kariyerin ve özel hayatınla ilgili bir konuyu üstü kapalı es geçmen kafalarda soru işareti bıraktı.

Hayranların senin sempatik tavırlarını severken, sen bir program uğruna aşkını reklam konusu yaptın.


İBRAHİM KARAKUŞ

İbrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13