UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UĞUR AKKUŞ BİTTİ DEDİ, EŞİ AÇIKLADI: 9 HAFTALIK HAMİLEYİM!

Ebru Şallı’yla el ele görüntülenen evli işadamı Uğur Akkuş, “Evliliğim 3 yıl önce bitti” dedi. Eşi Gonca Akkuş ise Hürriyet’e yaptığı açıklamada üçüncü çocuklarına hamile olduğunu söyledi.

UĞUR AKKUŞ BİTTİ DEDİ, EŞİ AÇIKLADI: 9 HAFTALIK HAMİLEYİM!

Ebru Şallı 3 gün önce Bodrum’da iş adamı Uğur Akkuş’la el ele görüntülendi. Çift birlikte basın açıklaması yaptı ve Uğur Akkuş, evliliğinin 3 yıl önce bittiğini söyledi. Basın açıklamasından sonra Gonca Akkuş’tan beklenmedik bir açıklama geldi. Akkuş, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu söyledi. Akkuş, “9 haftalık hamileyim, planlı bir gebelikti, doğuracaktım fakat bu açıklamalardan sonra sonlandırıyorum gebeliğimi herkes için hayırlısı olsun” dedi. 

Gonca Akkuş, geçmişte eşinden şiddet gördüğünü de öne sürdü. “iki kez boşanma davası açtım, ikisi de darp davası. Eşim 3 sene önce kıskançlık yüzünden çıkan kavgada kolumu iki yerinden kırdı. Burnumu ve kaburgamı kırdı. Hepsinin raporu var ve ceza davaları ben şikayetimi çektiğim halde devam ediyor” diye konuştu.

HALA İNKAR EDİYOR

Gonca Akkuş, eşinin kendisine sevgi mesajları göndermeyi sürdürdüğünü söyledi. Bana sürekli “seni seviyorum” yazıyor. Haberler yalan kimseye röportaj verme diyor. Hala inkar ediyor…Öte yandan Gonca Akkuş’un geçen Mart ve Nisan aylarında eşiyle verdiği mutluluk pozlarını Instagram’da paylaştığı ortaya çıktı.
HÜRRİYET  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13