UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

''SENİN ADIN BİR MARKA'' 20 TEMMUZ'DA OKUYUCULARLA BULUŞUYOR!

İletişim danışmanı Özgür Aras’ın 9. kitabı ‘’Senin Adın Bir Marka’’ 20 Temmuz’dan itibaren raflarda yerini alacak. Bugüne kadar birçok ünlü isme danışmanlık yapan Aras, bu defa yazdığı kitabında kendi yaşam öyküsünden yola çıkarak okuyuculara marka olma yolunun püf noktalarını paylaşıyor.

''SENİN ADIN BİR MARKA'' 20 TEMMUZ'DA OKUYUCULARLA BULUŞUYOR!

Kendi yaşamlarında başarıya ulaşma yolunu arayanlara kılavuzluk edecek kitapta Aras, okuyuculara "Neden sizin adınız da bir marka olmasın?" sorusunu soruyor. "Hayalleriniz ne kadar büyük? Kendi işini kurmuş, başarılı olmuş hatta zirveye gözünü diken insanlara imrenerek bakmayı mı tercih ediyorsunuz yoksa kendi hayallerinizin peşinden gidecek cesarete sahip misiniz? Başarmak için önce karar vermek gerek ama nasıl?”  sorularıyla okuyucuyu kışkırtan Özgür Aras, birebir tecrübeleri ve örnekleriyle marka olma yolunda deneyimlerini aktarıyor.

Özgür Aras, “Senin Adın Bir Marka” adını verdiği 9’uncu kitabını “Kendi başarı yolculuğumda bana hayat tecrübeleri ve mesleki birikimleri ile ışık tutup, desteklerini esirgemeyen, deneyimlerini cömertçe paylaşan ustalarım Ahmet San,  Erkan Özarman,  Lisa Tuna ve Stelyo Pipis'e saygı ve şükranlarımla...” notuyla ithaf ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZGÜR ARAS