UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM YILMAZ'IN SOSYAL MEDYAYI BIRAKMA NEDENİ EBRU ŞALLI MI?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, verdiği ani bir kararla sosyal medyayı kapattığını ilan etti. Peki bu kararı vermesinin nedeni Ebru Şallı mı?

CEM YILMAZ'IN SOSYAL MEDYAYI BIRAKMA NEDENİ EBRU ŞALLI MI?

Daha çok sanat fotoğrafları, oğlu Kemal'le çektiği videolar, müzik aletleri ve Arif V216'nın çekimleri ve planlarıyla ilgili paylaşımlar yapan Cem Yılmaz, ilişkileriyle de takipçilerinin daima yakın markajında olan bir isim. Bazen kendisi herhangi bir temayla, fotoğraf ya da şarkı sözleriyle göndermeler yapıp eleştirilerde bulundu; bazen de kendisi takipçilerinin eleştiri yağmuruna tutuldu. Ancak Cem Yılmaz her ne olduysa bir anda verdiği kararla sosyal medya mecrasına veda ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Çeşme'de birlikte görüntülendiği Ebru Şallı ile kısa süreli bir arkadaşlık yaşayan Cem Yılmaz, tek taraflı olarak bitirdiği bu ilişki için hiçbir zaman konuşmamış, 'ateş et ve unut' gibi imalarla ilişkiye nokta koyduğunu ifade etmişti. Zaten Ebru Şallı'yla anılmaktan pek de hoşlanmamış, hatta Şallı'nın kendini takip etmeyi bıraktığını öğrenmesi üzerine 'boş küme' paylaşımı yaparak aslında hiç umursamadığını göstermişti.

Ebru Şallı geçen yıl Çeşme'de Cem Yılmaz'la denediği plaj aşkını bu yaz Bodrum'da iş adamı evli Uğur Akkuş'da buldu. Bu aşkın bugün gündeme gelmesiyle Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesaplarına mesajlar yağmış, yorumlar yapılmış olacak ki defalarca umursamadığı bu konu, bu kez zamanından da çalmasın diye, hesaplarını kapatma kararı almış olmalı fikrini getiriyor akıllara...

O halde son zamanların en meşhur cümlesini bir de ben kurayım "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var" ...

HAZAN KUTSAL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13