UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CRISTIANO RONALDO ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE!

Geçtiğimiz ay taşıyıcı anneden ikiz bebekleri dünyaya gelen Real Madrid’li yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’ya duayen doktordan “aşağılayıcı ve üzücü” eleştirisi geldi.

CRISTIANO RONALDO ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE!

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun geçtiğimiz ay ikiz çocukları dünyaya geldi.

Eva ve Mateo adını verdiği ikizlerin taşıyıcı anneden doğduğu iddia edildi. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Portekizli doktor Gentil Martins, 32 yaşındaki yıldızı taşıyıcı anne kullandığı için eleştirdi.

Geçtiğimiz ay Amerika’da dünyaya gelen ikiz bebekler Eva ve Mateo, ünlü futbolcuyla birlikte yaşamaları için Madrid’e getirilmişti.

Siyam ikizlerinin ayrılma ameliyatlarında öncü olarak bilinen 87 yaşındaki Portekizli doktor Gentil Martins, Ronaldo’nun rol model alınmaması gerektiğini belirterek, “Bu durumu ciddi bir suç olarak görüyorum” dedi.

Martins, Portekiz’in Expresso isimli gazetesine verdiği demeçte, “Bu aşağılayıcı ve üzücü. Ronaldo mükemmel bir sporcu fakat bu konuda bir örnek olamaz” şeklinde konuştu.

Doktor Martins, Real Madrid’li yıldızın bu kararı almasındaki suçlu olarak ise annesi Dolores Aveiro’yu gösterdi.

Ünlü doktor açıklamalarına şöyle devam etti: “Eva ve Mateo, bir annelerinin olmasını hak ediyor. Herkes bunu hak eder. Bu durumda suçlanacak başlıca isimlerden birisi Cristiano’nun annesi. O kadın oğluna herhangi bir eğitim vermemiş.”

Ronaldo’nun aynı zamanda annesinin kimliğini saklamayı tercih ettiği yedi yaşında Cristiano Junior adında bir oğlu daha var. Ünlü futbolcu daha önce talk şov sunucusu Jonathan Ross’a verdiği bir röportajda, “İnsanlar bir kızla veya bir başkasıyla birlikte olduğumu söylüyor. Ya da bir taşıyıcı anne olduğunu. Ben hiç kimseye bu konularda açıklama yapmadım ve ileride de asla yapmayacağım” demişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCristiano Ronaldo