UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞANLIURFA’DA AKIL ALMAZ OLAY! 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK NASIL ÖLDÜ?

Şanlıurfa’da özel bir kursa ait serviste unutulduğu iddia edilen 5 yaşındaki epilepsi hastası çocuk hayatını kaybetti. Çocuğun cesedini ise yaklaşık 6 saat sonra aracı park ettiği yerden almaya giden servis sürücüsü buldu.

ŞANLIURFA’DA AKIL ALMAZ OLAY! 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK NASIL ÖLDÜ?

İddiaya göre, öğrencileri sabah saat 09.00’da özel bir kursa bırakan servis aracı sürücüsü Mustafa A., aracı başka yere park ettikten sonra ayrıldı. Saat 15.00’da öğrencileri almak için aracı park ettiği yere gidip kapılarını açan Mustafa A., koltukların arasında yatan bir çocuk olduğunu gördü. Servis sürücüsü çocuğu kucağına alıp aynı araçla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acilde doktorların müdahale ettiği çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan araştırmada çocuğun kursa giden epilepsi hastası 5 yaşındaki Muhammet Sani Ç. olduğu öğrenildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Çocuğun servis aracında epilepsi nöbeti geçirdiği ve fark edilmediği için araçta kalarak hayatını kaybettiği iddia edilirken kesin ölüm nedeninin ise yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCeset  otopsi