UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEKAN SAHİBİ SELAHATTİN AYDOĞDU İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!

Fatih Terim’in damatlarının anlaşmazlık yaşadıkları komşu restoranla sorunu çözmek için Bodrum’dan Alaçatı’ya gelerek restoran sahipleri ile tartıştığı olayda bir iddia ortaya atıldı.

MEKAN SAHİBİ SELAHATTİN AYDOĞDU İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!

Uçankuş TV’de İki Kadın Arasında’ programına  telefonla bağlanan Yeni Asır muhabiri Kahraman Durak, Sert söylemleri basına yansıyan mekan sahibi Selahattin Aydoğdunun Fatih Terimle ilgili olan şikayetini geri aldığı iddiasına, “Olayı yaşayan iki taraf var şikayetçi olabilirler, geri çekebilirler, O tarafların bileceği iştir. Şu an için öyle bir iddia var”diye yorum yaptı. 

Fatih Terim’in damatlarının anlaşmazlık yaşadıkları komşu restoranla sorunu çözmek için Bodrum’dan Alaçatı’ya gelerek restoran sahipleri ile tartıştığı iddia edilmişti.

Selahattin Aydoğdu ve çalışanları, gece Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi'ne giderek Terim, damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve korumalarından kasten yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal iddiasıyla şikayetçi olmuştu.  

Olayın ardından aracıların devreye girdiği ve gece boyunca Aydoğdu’yu arayarak şikayetini geri çekmesini istedikleri iddia edildi. Ancak bu telefonlara olumlu yanıt vermeyen Aydoğdu, şunları söylemişti “Geri adım atmam. Çünkü haksız olan ben değilim. Fatih Terim ve yanındakiler rüzgâr yapmaya gelmişler. Keşke delikanlı gibi görüşseydiler. Asıl maç şimdi başlıyor.”

Aynı zamanda TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olan Aydoğdu, Fatih Terim’in hemşerisi ve Adana Demirspor Kulübü’nün eski başkanı.

 GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13