UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLIŞAH ALKOÇLAR VE HAKAN SABANCI BARIŞTI MI?

Hakan Sabancı ve eski sevgilisi Aslışah Alkoçlar, en son Kenan Doğulu’nun konserinde köşe kapmaca oynamıştı. Eski aşıklar bu kez de ünlü tatil adası Mikonos’ta pişti oldu.

ASLIŞAH ALKOÇLAR VE HAKAN SABANCI BARIŞTI MI?

Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal’ın sunduğu UçanKuş Tv’de yayınlanan, “İki Kadın Arasında” programında önemli bir detay ortaya çıkarıldı.

Programda, Eylül 2016’da ayrılan Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı çiftinin, Mikonos’ta bulunan Scorpios Beach’de aynı saatlerde eğlendiği iddia edildi. Eski aşıkların piştisini sosyal medyadan aynı saatlerde yaptığı paylaşımlar ele verdi.

Aynı gün Mikonos’a kendi arkadaş gruplarıyla giden eski sevgililer üst üste aynı beachlerde eğlendiler. Alkoçlar ve Sabancı önceki gün yine Mikonos’ta bulunan Alemagou Beach’de karşılaşmıştı.  

Program sunucularından Elife Yılmaz, çiftin sık sık aynı mekanlarda karşılaştığını belirterek, bu karşılaşmanın tesadüfün de ötesinde olduğunu ve eski sevgililerin tekrar barışmış olabileceğini iddia etti.

Yılmaz, çiftin ayrılık sürecinde daha önce de birbirlerine göndermelerde bulunduğunun da altını çizerek, “Bu pişti mi yoksa birbirlerini kovalıyorlar mı? Karşılaşmak mı istiyorlar? Acaba barıştılar da bize söylemiyorlar mı?” dedi.

 

HABERİN DETAYLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13