UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ FUTBOLCULAR TERİM’İN KAVGA ETTİĞİ KEBAPÇININ ARKADAŞLARI?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Damatlarıyla birlikte mekanının bastığı kebap işletmecisi Selahattin Aydoğdu’nun, teknik direktörün yıldızının barışmadığı futbolcular, Caner Erkin ve Arda Turan’ın samimi arkadaşı çıktı. Yoksa bu bir hesaplaşma mı? Perde arkası da çok karışık olayın tüm detayları UçanKuş TV’de.

HANGİ FUTBOLCULAR TERİM’İN KAVGA ETTİĞİ KEBAPÇININ ARKADAŞLARI?

İzmir Çeşme, Fatih Terim’i konuşuyor.  Ünlü teknik direktör, damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin’le birlikte geldiği Çeşme Alaçatı’da olay çıkarttı.  Damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve iki özel korumanın önceki akşam Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nı basıp, mekânın sahibi Selahattin Aydoğdu’ya saldırdığı, daha sonra garsonların da karışmasıyla büyük bir kavganın yaşandığı iddia edildi.

Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin, Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nın yanına Beeves Steak House adlı restoran açtı. Çetin, dükkânının önüne bir paravan açınca ‘Genel peyzaja uymuyor’ itirazları oldu ve kaldırılması istendi. Çetin bunun üzerine kayınpederi Fatih Terim’i arayıp yardımcı olmasını istedi. Fatih Terim de önceki gece saat 20.15’te Yüzevler Kebapçısı Selahattin Aydoğdu’yu telefonla arayıp, ‘Neden müdahale ediyorsunuz! Beni getirtmeyin oraya lan...’ dedi. Aydoğdu da, ‘Gelmezsen senin a.... s....’ diyerek küfür etti.

ARDA TURAN VE CANER ERKİN KEPABÇININ ARKADAŞLARI ÇIKTI

Bu sırada Fatih Terim’in gerginlik yaşadığı yıldızının barışmadığı futbolculardan Arda Turan ve Caner Erkin’in Kebapçı Selahattin Aydoğdu’nun mekanına sık gittikleri ortaya çıktı. Fatih Terim ile şimdilerde arasının kötü olduğu Arda Turan ve Caner Erkin’in  şu dönemde Selahattin Aydoğdu ile çok samimi olması, dikkatten kaçırılmaması gereken bir nokta… Perde arkası da çok karışık olayın tüm detayları UçanKuş TV’de. İşte Arşivimizden çıkan görüntüler…


HABERİN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFATİH TERİM