UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FATİH TERİM'İN ACUN ILICALI'NIN EVİNDE SAKLANDIĞI İDDİA EDİLDİ!

Yüzevler Kebapçısı'nda fırıncı olan ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada yaralanan Abdurrahim Baysal, polis merkezinde bu sabaha karşı 04.21'de verdiği ifadede şunları söyledi.

FATİH TERİM'İN ACUN ILICALI'NIN EVİNDE SAKLANDIĞI İDDİA EDİLDİ!

"Bugün saat 00.10 gibi mesaideydim, fırında temizlik yapıyordum. İşyerinin bahçesinden gelen bağrışma sesleri duydum. Hemen o tarafa gittim ve Fatih Terim ile yanında bulunan tanımadığım dört- beş kişi mekanda bulunan sandalyeleri sağa sola fırlatıp işyerimizin sahibi olan Selahaddin Aydoğdu'ya saldırmaya çalışıyorlardı. Biz diğer çalışanlarla araya girdik. Bu esnada sol koluma ve kafama sandalye ile vurdular. Ancak karmaşada kimin vurduğunu görmedim. Sonrasında olay yerine polisler geldi. Ancak Fatih Terim ve karşı taraf mekandan gitmişti. Şahıslara karşı herhangi bir darp eylemim olmadı. Üzerime atılı suç varsa kabul etmiyorum. Bana vuran şahsı görmedim ancak bu olayı gerçekleştiren Fatih Terim ve yanında bulunan tüm şahısların tespit edilerek cezalandırılmalarını talep ediyorum, şikayetçiyim."

"BABAMA DA VURDULAR"

Selaaddin Aydoğdu'nun oğlu ve işyerinin müdürlüğünü yapan Uğur Aydoğdu, 'Beeves Restoran' ile komşu olduklarını, Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in isteği üzerine fırını 60 santim ileri alınmasını isteğini yerine getirdiklerini söyledi. Açılıştan sonra Çetin'in yine fırının daha ileri alınmasını istediğini,  bunu kabul etmediklerini belirten Uğur Aydoğdu, şunları söyledi:

"Burada iki dükkan yan yanayız. Ahmet Baran Çetin'ın restoranı yanımızda adı; Beeves. Çetin, araya duvar çekti. Bizim tarafımızda bir şey yok. AVM yönetimi, duvarın kaldırılmasını istedi. Beeves'in müdürleri Fatih Terim'i aradı ve 'Adana Yüzevler Kebap bizi site yönetimine şikayet ettiler' dedi. Terim, dün gece babamı telefonla aradı ve tehdit etti. 'Selahaddin Bey illa oraya mı gelmem lazım. Canımı sıkma beni oraya getirme' dedi. Babam da 'buyur gel ne olacaksa olsun' dedi. Terim, Bodrum'dan iki damadı ve üç korumasıyla toplam altı kişi geldi.  AVM'nin normal kapısından giriş yapmadılar, bizim kebapçının bahçesinin ortasına duvardan atladılar. Babama yumruk attılar. Volkan Bahçekapılı çalışanlara yumruk salladı. Babam da vurdu. Dükkanda çalışanlarla korumalar birbirine girdi. Çalışanların sırtında ve kafasında sandalye kırdılar. Fatih Terim bağırıp çağırdı.  Biz de karşılık verdik kaçıp gittiler. Yaklaşık 5 dakika sürdü. Babam da polise şikayetçi oldu. Babamın yüzünde çizik var."

 

Fatih Terim'in televizyoncu Acun Ilıcalı'nın evinde saklandığı iddia edildi. Kavganın nedeni ise Terim’in damadının iş yerinin yanında olan Yüzevler’den gelen kebap kokusu olduğu iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFATİH TERİM  ACUN ILICALI