UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

H. YENER 17 YIL ÖNCE TEZGAHTARLIK YAPTIĞI MAĞAZADA KLİP ÇEKTİ!

Ünlü popçu Hande Yener UçanKuş muhabirlerine yeni albümünde yer alan ‘’Benden Sonra’’ şarkısına 17 yıl önce tezgahtarlık yaptığı mağazada klip çekerken özel ve meslek hayatına dair hayatını anlattı.

 H. YENER 17 YIL ÖNCE TEZGAHTARLIK YAPTIĞI MAĞAZADA KLİP ÇEKTİ!

Başarılı şarkıcı Hande Yener 17 yıl önce tezgahtarlık yaptığı mağazada Hülya Avşar tarafından keşfedilip mesleğe atılmıştı. Anıları eşliğinde yeni albümünde yer alan ‘’Benden Sonra’’ şarkısına da bu mağazada klip çekti.

Hande Yener klip çekiminde özel hayatına ve meslek hayatına dair UçanKuş muhabirlerine samimi açıklamalarda bulundu. O günleri ‘’Çalıştığım mağaza yabancı ürünlerin alternatif çeşitlerinin bulunduğu tek mağazaydı. Ünlü biri gelse de beni keşfetse diye düşünüp dururdum. Diğer müşteriler gelince hep yukarı kaçıyordum. O yüzden burada hep kaderimi bekledim ben’’ diyerek anlattı.

Yener, Hülya Avşarla buluşmasını ise şu sözleriyle anlattı. “Yine bir gün kahve içtiğim bir mola anında aşağıdan diğer çalışan arkadaşlarım bana seslendi. ‘Hande aşağı gel!. Hande aşağı gel!’ diye... Ne oldu dedim, Hülya Avşar burda dediler. Ne yapayım dedim Hülya Avşar buradaysa benim işime yaramayacak ki o şarkıcı mı dedim. Mantığa bak.. Olur mu dediler gel aşağı ilgilendi merak etti dediler. Ben koştur koştur indim aşağı. Hadi bir şarkı söyle bana dedi. Yalnızlık Senfonisini söyledim. Seni Sezen Aksu’yla tanıştıracağım dedi. Önce inanmadım ama Hülya Hanım çıktıktan 10 dakika sonra mağazanın telefonu çaldı. Hülya Avşar’dı arayan. Yarın Sezen Aksu seni bekliyor şu numarayı ara dedi. Aradım Sezen Aksu’ya bağladılar. Ben o saatten sonra uçtum zaten.”

 

Ertesi gün hazırlanıp Sezen Aksu’nun evine gittiğini söyleyen Yener, çok heyecanlandığı için sakinleştirici ilaç içip gittiğini söyledi. Sezen Aksu’ya Yalnızlık Senfonisi’ni okuyan ünlü popçu, o günden sonra Sezen Aksu’nun vokalisti olduğunu söyledi.

Hande Yener ilk albümü olan ‘Yalanın Batsın’ şarkısını çıkarırken de Sezen Aksu'nun desteğini aldığını söyledi.

 

Bodrum’da ve Çeşme’de açtığı mekan ve plajlarla sık sık gündeme gelen Hande Yener, Hadise’nin Bodrum’daki plajından çıkarılması ile ilgili ise ‘’ Dışarıdan çok kolay görünüyor herkes bu işlere girdi ama zor yanları var. Çünkü kimle ortak olacağını bileceksin, ortağın mutlu mu takip edeceksin. Öbür türlü birisi gelir ve burası benim diyip seni çıkartır” açıklamasını yaptı. Kapanan mekan sonunda Hadise ve Demet Akalın’ın sahneleri iptal olmuştu. Kendi mekanınızda Hadise ve Demet Akalın’ı çıkartır mısınız sorusuna Yener: ‘’Hayır, benim onlarla yıldızımın barışmadığı aşikar zaten’’ dedi.

 

Kasım 2016’da Ümit Cem Şenol ile aşk yaşamaya başlayan Yener, yaptığı ani nişan gibi düğünü de aniden yapabileceğini söyledi.

 

İŞTE GÖRÜNTÜLER!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANDE YENER  HÜLYA AVŞAR