UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEN DE SANA İÇİMDEKİ BÜTÜN ENERJİYİ SALACAĞIM... HAZIR MISIN?

Şahan Gökbakar, seni herkes o yaşadığın karakterle özdeşleştirip yaptığın esprilere salmıyor ya, ama ben şimdi sana öyle bir salacağım ki. Hazır mısın?

BEN DE SANA İÇİMDEKİ BÜTÜN ENERJİYİ SALACAĞIM... HAZIR MISIN?

Şahan Gökbakar, Tarkan’la ilgili bir paylaşım yaptı. Salmadım. Adriana Lima’nın yanına Metin Hara’nın o düzgün fiziğinin üzerine normal hayatında da kendiyle özdeşleştirdiği Recep İvedik kafasını koydu. Koyduktan sonra belden aşağı esprisini de yaptı. “37 senedir içimde biriken bütün enerjiyi salacaaam.”

Ey Recep İvedik, aynanın karşısına geçip kendine baktın mı? Ya da banyoda o güzelim vücudunla yüzleştin mi?

Adrina Lima’nın yanına Metin Hara yerine kendini yakıştırmışsın? Önce bir kendine bakıp sen Selin Ortaçlı’nın yanına yakışıyor musun?

Selin Ortaçlı ile çıkarken bırak bu tür belden aşağılık espriler yapmayı, hakkında yazılanlara tahammül bile edemiyordun. Gazetecilere yazdığın yazılar hala instagram’ında duruyor.

Selin Ortaçlı’nın ülkemizin en güzel kızlarından biri olduğunu herkes biliyor. Eğer sen karının güzelliğinin farkında değilsen google’a Selin Ortaçlı yaz ve nasıl bir kızla beraber olduğunu daha iyi gör. Normal şartlarda o kız sana bakar mı sanıyorsun? İşte aşk bu diyelim! Bakıyor.

Osuruklu, geğirmeli yaptığın filmlerinle, filmin vizyona girdiği 1 ay ünlüsün. Sonra… Sonra yoksun. Konuşulmuyorsun, yazılmıyorsun, çizilmiyorsun. Başkaları üzerinden yaptığın kötü bile diyemeyeceğim esprilerle konuşulmak istiyorsun. Aynı kankan Demet Akalın gibi.

Arkadaşlar yanınızdakiyle ilgilenin, başkasının yattığı kalktığıyla değil.

Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞAHAN GÖKBAKAR