UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN HARA VE ADRIANA LIMA 3 GÜNDÜR ÖPÜŞÜYOR...

Metin Hara ve Adriana Lima aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü.

METİN HARA VE ADRIANA LIMA 3 GÜNDÜR ÖPÜŞÜYOR...

Victoria Secret meleklerinden, Brezilyalı manken Adriana Lima (36) ile yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara’nın (35) aşk yaşamaya başladığı önceki gün ortaya çıkmıştı.

Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara, konakladıkları Dereköy Mahallesi’ndeki çiftlik evinden akşam yemeği için bir araçla ayrıldı. Bodrum’un "sosyetik plajı" olarak bilinen Göltürkbükü Mahallesi’ne geçen Lima ve beraberindekiler, denize sıfır sahildeki lüks bir restoranda yemek yedi.

Adriana Lima ve Metin Hara, restoranda yaklaşık 3 saat kaldı. Lima’nın korumaları, görüntü ve fotoğraf almaya çalışan magazin basınına zaman zaman tepki gösterdi.

Gece geç saatlerde restorandan ayrılan ikilinin korumaları, kendilerini takip eden gazetecilere yakalanmamak için yoğun çaba sarf etti. Lima ve Hara, daha sonra VIP araçla konakladıkları çiftlik evine geldi. Araçtan inen ikili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

TERÖR ESTİRDİLER

Taze aşıklar, erken saatlerde de habercileri 1 saat 45 dakika peşlerinde koşturdu. Türkbükü çevresinde otomobille 5 tur attılar. 140 kilometre hızla gidip kırmızı ışıkta durmadılar, terör estirdiler. Bu arada habercilerin aracı kaza yaptı.

TURA ÇIKACAKLAR

Adriana Lima ile Metin Hara daha sonra Dereköy’de ‘NO 81 Değirmen’ adlı butik otelde kalıyor.

SÜREKLİ DUDAK DUDAĞA

Lima ve Hara yakalandıkları günden beri aralıksız olarak objektiflere öpüşürken yakalanıyorlar. İki sevgilinin biran olsun birbirinden ayrılmaması ve hep dudak dudağa olması ‘reklam ilişkisi’ haberlerini yalanlama çabaları olsa gerek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAdriana Lima  METİN HARA